Til jul fikk Matias masse instrumenter, noe som sto høyt på ønskelisten. Nå har barna alt mulig av instrumenter, og dette er noe som er i daglig bruk. Kjempe bra for barna mener nå jeg!
Noe av instrumentene Matias fikk til jul hadde jeg planer om å sette inn på hans rom.. Vi hadde et hjørne der som enda ikke var fylt opp, og jaggu passet trommesettet kjempe fint inn! Vi hengte opp en hylle og noen stjerner så vi fikk opp resten av instrumentene..
Vimpelen som alruto har sydd fikk endelig sin perfekte plass og jeg syntes i grunn det hjørne nå ble kjempe tøft! De to stjernene på veggen er faktisk to kroker, men med Kristoffer sine magiske kroker ble det en stjerne med to kroker og en «pyntestjerne» ved siden av. Så fikk vi jaggu opp gitaren å. Oppfinnsom mann? PS: Grunnen til at vi har hengt gitaren såpass langt opp på veggen er kun fordi denne brukes under oppsyn siden Matias er såpass liten. Han er fortsatt litt «hardhendt» med leker og da kan det fort gå i stykker :)
Matias fikk også mange verktøysbenker til jul. Bosh verktøysbordet ble satt på plass, mens de andre han fikk ble byttet inn i mer verktøy, noe som er en stor hit om dagen! Matias er nemlig en skikkelig «handy mandy»..
Også MÅ jeg visere dere Matias sin nye barnehagesekk.. Jeg har letet lenge etter den «perfekte» som skulle være blå og med stjerner.. Og jaggu fant jeg ikke denne herligheten før jul.. Så dette ble en av julegavene til Matias. Denne står nå fremme på rommet og passer perfekt inn (når den ikke er i bruk. Hehe)..
Del innlegget mitt

18 thoughts on “Gutterommet – musikkhjørnet

 1. Kjempe flott rom, men mest av alt lite jeg sekken hans. Hvor har du fått tak i den fram, hva er merket på den?

 2. Så fint det ble :) Ser du har et fint gulvteppe med stjerne på:) Hvor er det fra? På galt etter stjernetegnet i lysrosa til jenterommet:)

 3. Kan tenke meg lillegutt koser seg med de fine gavene han fikk ja ;) Fine rommet,skulle nesten hatt en gutt jeg og,er så svak for blåtoner hehe :) God helg <3

 4. Så koselig rom. Jeg har så lyst på større hus. Syns ungene har litt for små rom. Men det holder enn så lenge. Vi må bare være litt oppfinnsomme med hensyn til innredning..

  • Tusen takk =)

   Ja, før hadde dem små rom, men etter vi flyttet i barndomshjemmet mitt har de fått store rom begge to.. Og må si at det er herlig å litt plass å gå på. Da får jeg innredet mye OG jeg får god plass til alle leker ;) Hehe..

   Men det viktiste er jo at dem er så heldige å har et rom :) Alle barn har jo ikke det <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *