I våres prøvde jeg for første gang selvbruningsserien «Eco by Sonya» fra skinlove. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er svært skeptisk til alt som heter selvbruning. Jeg har prøvd mye forskjellig med varierende resultater. Det jeg har vært mest skeptisk til er den «brun over natten» effekten. Og ofte har resultatet blitt noe ujevnt. Spesielt når fargen forsvinner fra huden. I noen tilfeller har også huden fått en farge som kan helle litt mot orange! Grøss..

Men jeg bestemte meg for å prøve ut denne serien, da jeg fikk tilbudet om å prøve den ut. Nå er jo jeg svært imponert over det meste i butikken til skinlove, så jeg var optimistisk. Jeg prøvde ut en selvbruningsolje til ansiktet og en krem til kroppen. Det finnes to ulike typer:

Til ansiktet:

Eco-Tan Face Tan Water selvbruning

Dette er en naturlig og mild «toner og fuktighetskrem» i et – som gir en jevnt og natulig glød i ansiktet. Jeg har prøvd denne nå opptill flere ganger og jeg bare ELSKER den. De første gangene sa jeg ikke noe til Kristoffer om at jeg hadde brukt denne. Og han klarte ikke sette fingeren på hva det var, men han kommenterte at det var noe annerledes med meg. Jeg så vistnok mer opplagt og «fresh» ut. Haha! Oljen påføres enkelt med å smøre den ut i ansiktet om kvelden, og siden man bruker svært lite hver gang varer den jo veldig lenge. Ønsker man mer resultater fortsetter man å påføre et tynt lag om kvelden frem til man er fornøyd. Ingen antydning til skjolder eller «gulhet». Meget meget fornøyd! I følge produktbeskrivelsen inneholder den mye C-vitamin, ingen kunstig fargestoffer eller orangefarger. Tommel opp for det.

Cacao Firming Mousse Ekspress Selvbruning

Denne har jeg ikke prøvd selv enda, men den virker utrolig spennende! Denne virker kjappere og gir en jevn og fin brunfarge innen 1 time. Innen 4 timer har du fått optimal brunfarge. Genialt om du ikke har tid til flere påføringer over flere dager. I tillegg lukter den deilig sjokolade! Moussen skal også virke oppstrammende på huden, og det er jo ikke akkurat noen negativ virkning.. Utrolig spennende å lese på ingredienslisten her! Økologisk kaffe, blodapelsin, ingefær og mandarin! Denne står på ønskelisten, og skal helt klart testes ut etterhvert.

img_9765

Til kroppen:

Eco-Tan Winter Skin Selvbruning

Det finnes 2 ulike selvbruningskremer til huden. Siden jeg har en svært lys hud prøvde jeg ut «Winter Skin» først. Et tynt lag om kvelden før jeg legger meg og huden får en svak gylden hud dagen etter. Her gjelder samme prinsippet som «face tan». Påfører et nytt lag dagen etter om du ønsker brunfargen et hakk mørkere. Kremen er tynn i konsistensen, og man slipper også her å bruke mye av gangen. Det vil si at denne også varer en god stund. Man kan fint erstatte denne kremen med en vanlig «body lotion». Eneste forskjellen er at man her vil få en liten brunfarge på kjøpet.

Eco-Tan Invisible selvbruning

Denne kremen har jeg ikke prøvd enda, men den egner seg for de som har medium til olivenfarget hud. Den gir en litt mørkere brunfarge enn «Winter Skin», og her blir man «brun over natten». Brunfargen skal være naturlig og jevn og ikke etterlate noen skjolder. Du kan også blande denne kremen sammen med en vanlig bodylotion om du ønsker. Og om du skulle ønske en enda mørkere farge påfører du et nytt lag kvelden etter.

Eco by Sonya

Selvbruningsserien til Skinlove er i merket «Eco by Sonya». De har lagt fokuset på å lage et naturlig og økologisk alternativ som gir et like så godt resultat som alle andre produkter. Produktene har klart å fjerne den spesielle lukten som de fleste selvbruningskremer har ved å bytte ut mange av ingrediensene. Ingen av produktene er testet på dyr, og de er heller ikke tilsatt noen kunstige stoffer.

Selvbruningskremen inneholder bare naturlige og økologiske ingredienser og er sertifisert økologisk av Australias Organic Food Chain som ligger under landbruksdepartementet og sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia. Produktet er også sertifisert Vegan og Cruelty Free – altså ikke testet på dyr.

img_9771

Vinterrabatt

Hva er vel bedre med en gylden og fin hudtone nå i denne kalde vintertiden? Ønsker du å få en naturlig brunfarge til årets julebord, julefestene eller kjenner du noen som kunne blitt glad for dette under juletreet i år?

Etter å ha fått mye tilbakemeldinger og interesse på Snapchat etter å ha vist frem produktene deler jeg nå ut en rabattkode til alle mine lesere. Koden varer tom. tirsdag og gir dere 15% på alle selvbruningsprodukter.

Rabatt: 15% på alle selvbruningsprodukter
LINK –> http://www.skinlove.no/hudpleie/kropp/selvbruning.html
V
arighet: Tom tirsdag 15.11.16
Kode: Økobrun

Ekstra tilbud! 

Kjøper du mine to favoritter (Face Tan og Winter Skin) får du 20% på pakken. Bestill den HER.

img_9748

Send meg en mail om det skulle være noe mer du lurer på ang produktene :) veronikadoli@gmail.com

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *