År 2008

2008 har vært et bra år syntes jeg! Det har skjedd en god del dette året. Gode ting og noen ikke fult så gode.. Her er en liten oppsummering av noe som har skjedd i 2008 :)
Venner og demmes barn
11 Februar fikk Ann Jeanett og Marius ei jente med navn Leah Victoria :) Nydelig snuppe!
17 September fikk Lise og Øyvind ei lita tulle som heter Emma Adelen :) Bare helskjønn!
Mange kjente og bekjente som også har fått unge dette året. Syntes det rett og slett har vært babyBOM i hele år jeg :) Nydelig med småbarn :)
Emma Adelen 3 mnd gammel
Min kjære Kristoffer
I året som har gått hadde vi i Juli vært sammen i 3 år, og i Desember hadde vi vært forlovet i 2 år. Jeg føler egentlig at vi har kommet hverandre enda nærmere dette året. Det er deilig å være sammen med deg og føle at vi kjenner hverandre såpass godt som vi gjør nå. Føler vi har vokst mye dette året. Vi har vokst mer sammen. Vi samarbeider nå mer og involverer hverandre enda mer enn det vi noengang har gjort tidligere. Merker mer og mer at meg og deg blir ett :) Jeg ser frem til ett nytt år sammen med deg og vår kommede datter.
Bilserfikatet
August hadde jeg hatt lappen i 2 år, og det betyr nemelig at prøvetiden er over. Det er digg! Ikke det at jeg kjører som en gærning eller at jeg aldri bruker belte. Men føler det er en trygghet at serfikatet ikke så lett kan bli tatt ifra meg nå, som hva det er de første 2 årene.
Gravid
22 Juli tok jeg en gravidtest og den testet positivt. Tok en til, og på denne også hoppet det opp 2 sterke streker i full fart! Så skjønte da at jeg faktisk var gravid. Alle spør oss hele tiden om dette var planlagt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på dette. Jeg vil ikke kalle det planlagt, da vi ikke anstrengte oss noe for å bli gravide. Men uten bekyttelse kan man bli gravid og dette visste vi om. Begge gikk å dagdrømte hele tiden om å få barn, så nyheten var veldig positiv!:) Vi har vært på mange undersøkelser og ultralyder, og jordmor har kommet frem til at dette er veeldig sikkert en jente :) Hun har raske hjerteslag (Rundt 150-160) og er en aktiv jente. I slutten av 2008 var jeg 28 uker på vei. Det vil si at jenta vår veide over 1 kg, var over 35 cm lang og svært aktiv! 3 mnd ut i 2009 også er hun her! Termin er 26 Mars. Ser frem til ett spennende år med svangerskap, fødsel og oppvekst :)
Magebilde i uke 27

Utdannelsen
2 år på videregående skole, 2 år i lære. Så i desember ble jeg endelig ferdig med utdannelsen. Jeg tok fagbrevet og besto. Det er godt å endelig bli ferdig og spesielt da vi venter barn snart. Godt å bli ferdig før hun kommer. Jeg har vært heldig å hatt ett supert svangerskap med lite plager. Dette har ført til at jeg har klart å fullføre fagbrevet uten noen sykemld og plager. Deilig!

Jobb
Jeg jobber fortsatt i hjemmesykepleien, der jeg trives utrolig godt! Det er lite jobber ledig om dagen, så jeg jobber kun som vikar. Men det går bra det å. Så frem til svangerskapspermisjon som begynner 5 Mars skal jeg prøve å jobbe så mye jeg klarer og tjene litt penger :) Må bare si jeg er utrolig heldig som jobber på ett så fantastiskt sted med så mange gode kollegaer, ledere og ikke minst brukere ;)

Flytting
I slutten av August flyttet meg og Kristoffer i en søt og liten leilighet bare noen få min fra der vi bodde tidligere. Opp en bakke, og inn noen småveier :) Leiligheten er noe mindre enn den vi hadde før, men utrolig mye mer koseligere! Den ligger i en liten gate, og ikke rett ved veien slik vår gamle leilighet gjorde. Vi bor nå i kjelleren i stedet for 2 etg. Vi har nå større bad (plass til stellebord) og en søt liten hage utenfor. Alt dette gjør denne leiligheten mye mer barnevennlig enn den vi hadde tidligere. Vi er på utsikt etter huskjøp, men dette er ikke noe vi stresser med. Vi tar det som det kommer, og følger med på annonser osv.

R.I.P
Jeg vil sende mange gode tanker til alle de som har gått bort i 2008. Alle som har betyd mye for oss, alle pårørende. August var det 1 år siden Tom Rune døde i en motorsykkelulykke. Han er dypt savnet, men det er godt å vite at han nå er ett enda bedre sted. Han kommer alltid til å bli husket og savnet. Mine tanker går til pårørende og jeg håper at alle fremover prøver å leve i de gode minnene fra Tom Rune :)

Juni døde min oldemor, en nydelig dame som ingen kan erstatte. En utrolig fin begravelse. Det var morro å møte alle hennes venner og bekjente og høre alle de gode tingene hun og oldefar gjorde i deres yngre tider. Mine tanker går til min kjære oldefar som nå har mistet sin elskede kone. Tenk og lev videre i de gode minnene. Og en vakker dag ses dere igjen! Oktober døde Tordis, Kristoffer sin mormor. En helt fantastisk dame. Endelig fikk du møte din kjære igjen! Det er noe du har ventet lenge på. Bare det at du ropte og sa hans navn i dine siste minutter gjør meg glad :) Nå kan dere endelig leve lykkelig sammen igjen :) Noe tristhet og noe sorg har det vært i 2008, men det er viktig at vi alle nå videre prøver å leve i de gode minnene til de vi nå sier hade til.

Turer
Jeg har i 2008 vært på mange småturer. Både dagsturer og overnattingsturer. Det er blitt endel turer til Ikea og endel harryturer til Sverige. Noen turer til Oslo og mange andre steder. August var vi i Hellas, Zakynthos med min bror og svigersøster. I juli var vi på rudskogen med Ida og Marius. Der sov vi i telt og koset oss masse! Mange uforglemmelige turer!

Må ha, bare MÅ ha…
Mc Donalds er utrolig digg! Dette er noe både meg og Kristoffer er fult og helt enig om. Det har vært endel turer på MC donalds iløpet av året. Og ca 0 på bergbys. Æsj og fysj, der er det ikke noe god mat! Så takk for alle de gode burgerene, chipsene og brusene vi har fått dette året Mc Donalds ;) De siste mnd har smaksløkene mine forandret seg noe (pga graviditeten) og jeg skal ærlig og flau innrømme at jeg har lagt Mc Donlads noe på siden, og heller foretrukket balkam kebab! Dette var kun 1 eller 2 mnd som jeg fikk TOTAL hekta på denne kebaben. jeg må da takke min kjære svigersøster som alltid har blitt med meg ned på Balkam alle de gangene jeg bare MÅ HA HATT kebab! Dette har nå roet seg, og det blir ikke så mye kebab fremover skal jeg love dere. Julebrus og mandariner har vært det store de siste mnd. Dette er noe som har hjulpet meg godt igjenom svangerskapet. Uten alle de kg mandariner og alle de litrene julebrus hadde jeg vel gått på veggen tror jeg. Hehe. Sånn er det å være gravid. :) Mandariner er jo vaffal sunt da!:) Så lille Martine… Det kan hende du er litt gul i huden når du komme ut. Beklager så mye for det :P

Høytidene
Påsken var vi hos Robert der vi fikk servert nydelig mat. Vi hadde en koselig kveld med venner, og holdt på ganske så lenge utover kvelden/natta. 17 Mai var vi også med noen venner på kvelden. Vi var hos Øyvind og Lise, der vi koset oss med noe alkohyler og masse digg musikk. Julen var vi hos Kristoffer sin mor, sammen med hans 2 brødre. Dette var min første jul uten mamma og pappa. Det var jo litt rart og litt trist, men jeg hadde en utrolig koselig kveld :) Nyåret ble feiret med alle heistad jentene og deres partnere. Vi fikk nydelig middag hos Ida, og reiste etter dette videre til Rikke der festen begynte! Jeg avsluttet kvelden litt tidligere enn de andre, da jeg skulle jobbe 1.nyttårsdag.

Meg og Kristoffer på nyttårsaften

Jeg ser tilbake på et godt år med mange opplevelser. Jeg ser frem til ett spennende og utfordrene nytt år :) Godt nyttår alle sammen :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *