I går var det jammen på tide å klippe plenen. Vi har en stor plen, så det er litt av en jobb å gjøre dette. Og det er ikke alltid enkelt å å tid til dette. Og som regel når en først har tid, regner det… Noen som kjenner seg igjen? Så i dag når jeg hadde levert Martine i barnehagen, og vært innom jobben en tur heiv jeg meg over gressklipperen.

 Martine koser seg med bringebær…

Det var da min kjære svigermor ringte for å fortelle at min kjære datter var i avisa! Var bilde og tekst fra barnehagen. Da hun hørte jeg holdt på å klippe gresset tilbydde hun seg å hjelpe til med litt hagearbeid. Kort tid etter sto både hun og Mats her hjemme i gården klare for jobb…

Martine hjelper til å luke i beddene
Er det slik du gjør farmor…?
Da skal jeg hjelpe deg litt jeg.. En liten forsmak på før og etter her også ser dere…

Beddene her er jo ikke fikset med på lange tider, så den jobben har jeg rett og slett bare utsatt og utsatt. Mye her er helt igjenngrodd, og noe er ødelagt.. Men svigermor fikk presset oss igang, noe som var nydelig! Jeg har også vært litt nervøs for å begynne i beddene da jeg ikke har så mye peil på hva som må ta vares på… Hva som må klippes ned.. Hva som må bort.. Osv..

 Martine prøver ut alle slags hageredskaper..

Martine ble jo hentet rett etter at svigermor og Mats kom, så hun var med hele dagen og utforsket alt som utforskes kan…

Hva skal denne rare dingsen brukes til.. Spises på? Til slutt fant Martine ut at den var til å sitte på mens man luket beddene. Smarte jenta!

Jeg må si at etter dagens hagearbeid føler jeg meg mye klokere når det kommer til hvordan ett bedd er bygd opp av stauder og løker. Det var rett og slett kjempe morsomt å lære, og nå gleder jeg meg til å forsette. Ja, for snille svigermor kommer tilbake i dag, og vi skal da fortsette med litt hagearbeid.

 Her prøver vi å fjerne en gammel og ødelagt busk. Men rota/stammen er så stor at ikke vet jeg hvordan den skal fjernes… Kristoffer og Petter prøvde det meste tror jeg..

Før og etter bilder kommer såklart når vi er ferdige i beddene :D

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Hagearbeid påbegynt!

 1. SV: det som skjedde i barnehagen var det at en av di som jobber der «klarte ikke» og lukke opp den gringen som dener avdelingen. Så hun tok liksågodt og skræva over den med vilde på armen . var ikke snakk om og sette henne ned først eller noe. så hun hang buksa si fast i den og vips så snubla hun og vilde sitt hue rett i gulvet og henne over. Vilde måtte på lege vakten osv. men gikk HELDIGVIS ikke værre enn det gjore. Måtte sjekke hun gjennom natten og vekke hu osv. Men snakk om dumme folk . kunne bare ha lukt opp grinen som tar 2 sek.

  Har skjedd mer der og men det er småtteri i forhold til dette. og jeg syns de er veldig sløve og ukoslige der i forhold til den barnehagen hun går i nå! så vil ikke anbefale nystrand bhg til noen.

  Greit noe at di slar seg når di leker en gang i blandt . men dette her er jo aånne ting som absolutt ikke skal skje. Jeg lar det ikke skje igjenn ihvertfall . så bytter barnehage m en gang. sikkert mange som syns det er rart. men jeg er så redd for at noe skal skje igjenn.

  de er også veldig dårlig på bleie skifting osv også, men men . nå har hun bynt i en barnehage jeg er super fornøyd med og det ser jeg på vilde også at hun trives mye mer=)

 2. SV: Jeg er jo hjemmemamma, så er naturlig at jeg gjør det meste. Og jeg liker å ha hovedansvaret, så er bare jeg som har vært slapp med å slippe til pappa’n :)

 3. Så koselig :) Hagearbeid høres så utrolig kos ut :P Så lenge man har interessen iallefall =) Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)
  Ha en fin kveld
  Klem Stine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *