Bryllupet er vell overstått, noe som betyr at vi nå kan begynne å se fremover på planene her hjemme. Til nå har spart inn på alt som kan spares pga bryllupet. Og heller ønsket oss ting til huset i gave. Og vi har jo fått omtrendt alt vi har skrivd opp på lista, så det var ikke dumt det nei…

Noe vi også vil gjøre litt med i den nærmeste fremtid er uteområde. Vi har jo en stor og fin tomt. Stor gressplen og mange bedd. Masse flotte blomster som kommer i hytt og pine. Men… Såklart er det litt småting vi ønsker å forandre på.. Det første vi kunne tenkt oss er hekk. Jeg syntes en hekk gjør utroolig mye! Ikke bare ser det bra ut, men det skjermer jo også veldig.. Nå har vi ett gjerde her som vi da kommer til å fortsette å ha utenfor hekken. Så her om dagen var vi ute å målet opp hvor mange meter det ble rundt tomten.. Så skal vi ta en prat med en blomsterforhandler å høre sånn ca hvor mye vi trenger, og hvor mye det vil koste oss. Så får vi se om det kansje blir noe hekk på oss etterhvert:)


På vei ut i hagen. Martine er blitt så flink til å gå! Hun har jo IKKE villet gå. Men nå vil hun gå hele tiden! Helst mens hun holder i vår lillefinger da… Ellers er det litt skummelt.. Men innimellom tusler hun litt helt selv! STOLT mamma :D

Martine hjelper pappa med å måle!

Sånn.. Nå må vi fortsette pappa

Vi har også litt andre småting vi vil fikse på, men det får dere se etterhvert som vi får begynt..:) Beddene her har også mange fine blomster, men det er også veldig mye ugress i beddene. De fleste bedd må rett og slett graves opp, bytte/rense jorden, og sette blomstene ned igjen. Men når jeg skal få startet på dette får vi se etterhvert.:)

Buskene ved innkjørselen har begynt å blomstre å!:)


Noen av blomstene som blomstrer i hagen vår nå..


Blomster i beddene utenfor her.. Nydelige, rett og slett

En ting er sikkert! Det er SÅ nydelig ute når det blomstrer. I går kveld, når jeg kom hjem kjente jeg faktisk en hærlig blomsterdukt med engang jeg gikk inn porten. MmmMm deilig!

Og SNART er det moreller på treet vårt! Namnam
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Hagearbeid

  1. Så moro at hun har begynt å gå :D
    Gratulerer stolte mamma`n!!!
    Dere har en stor og flott hage ja,hadde blitt herlig med en hekk der som du sier :)

  2. Så flotte blomster dere har. Vi skal også få satt opp hekk, men det blir nok ikke før til neste år. Vi prioriterer inne i år, så alt er klart til at de små kan vokse opp :)

    Det er greit å få tatt det før jeg blir for stor og tung ;)

  3. Så mye hærlige blomster dere har i hagen. Her finnes til d.d kun en rose (som jeg akkurat har planta) Men etterhvert skal det nok også blomstre og gro :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *