I dag kunne barna i Martines barnehage kle seg ut. Det er jo halloween i helgen, og i den anledning ble dette «feiret» i dag. De skulle ikke gjøre for mye ut av det, men gjøre no litt morsomt med denne dagen. Martine fikk på seg «spidergirl» kostyme og hun elsket det! Hun skulle IKKE ta den av nei..

Spiderkjole med spiderbelte.. Kjede skulle hun ha på!
I tillegg hadde hun på søte spenner i håret


I barnehagen var det mange søte barn. Alt fra alver tl prinsesser til horn og hale.. Nydelig var dem alle sammen. Når jeg kom i dag hadde Linn (den ene ansatte) gjort det kjempe koselig der. Lyset var av, og dem hadde tent levende lys som sto høyt oppe i vinduskarmene (barna fikk ikke tak i dem..:P). Linn hadde laget «hytte» til barna, noe dem elsket. Martine fløy rett bort iallefall å skulle utforske..

Seee den!

Martine hadde med en edderkopp og en gresskarbolle. Det var veldig stas å fly rundt å putte leker oppi. Og edderkoppen var en veldig morsom leke, pluss at den smakte veldig godt da.. Hehe..

Martine elsker å gå rundt med vesker, så denne gjorde samme nytta.
Oppi der lå det en stor edderkopp som var veldig spennede..

Syntes det er så koselig når barnehagen gjør litt sånn ekstra innimellom. Barna syntes det er kjempe morro, og det samme gjør vel vi foreldre. Jeg ser iallefall tydelig at Martine elsker å kle seg ut.. Klokken er nå halv seks, og jeg har enda ikke fått av kjolen. Dersom jeg spør om vi kan ta av kjolen svarer hun bestemt: NEI.. I stedet flyr hun rundt å tilføyer antrekket med kjeder, solbriller osv.. Herlig!

Solbriller er morro å ha på..

 Har/skal du eller deres barn feire halloween? Her er det jobbehelg så ingen feiring på meg gitt.

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Halloween i barnehagen

  1. Åh,har du sett så skjønn!! Moro å kle seg ut :D
    Stas med noe ekstra i bhg…
    I Kajsa`s har dem ikke Halloween.
    Men svigermor har bursdag på søndag,så hun skal ha Halloween fest,hehe… Så var å kjøpte antrekk til vesla i går,hun klør etter å få det på ;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *