Nå er første del av skoleåret over.. Allerede!?! Mange sier jeg kanskje har sluppet billig unna siden jeg startet 2 mnd senere. Men fakta er at dette året har vært tøffere for meg da jeg har hatt mye stoff å ta igjen. Nettopp derfor syntes jeg det er nydelig å endelig kunne si meg ferdig med første termin bestått! Fremover nå får jeg være med på alt fra begynnelsen..:)

Dagene og ukene går fort. Og før jeg vet ordet av det sitter jeg der med studiekompentansebeviset i hånden. Det blir deilig! Dette året har jeg gått å gruet meg til lenge, og det er nydelig å tenke på at det snart er ferdig.

På veien mot studiekompentanse har jeg også blitt kjent med en herlig gjeng med jenter…

 Fremover blir det en del prøver, særemne, fremføringer og eksamener. Men med Rebekka ved min side blir alt mye bedre. Jeg må si denne jenta gjør en stor forskjell i skolehverdagen for meg. Da jeg startet opp på skolen var jeg nettopp blitt gravid. Jeg var kvalm, svimmel, trøtt, hadde BTfall, alt luktet vondt og jeg slet med å komme meg opp om morgen. Men hver dag fikk jeg en oppmuntrende melding fra Rebekka om at denne dagen skulle vi klare. Hun kom på skolen med mat og drikke slik at jeg skal få i meg næring. Hun kjøpte inn alt som skulle hjelpe mot kvalmen.. 2 dager i uken har vi midttime og deretter fritime. Vi dro alltid da hjem til Rebekka slik at jeg fikk ligget på sofaen å slappet av. Hun disket opp med lunch, og deretter en episode av frustrerte fruer. Så fikk jeg noe annet å tenke på.. Jeg tror rett og slett jeg ikke hadde klart dette halvåret uten denne herlige jenta!

Her er det mest harry bilde av meg og Rebekka på laben.. Her utførte vi øvelsen : Elektrolyse av kopperklorid. Ja, dere skjønner like mye som meg? haha…

Det er nok en del som lurer på hvordan jeg skal klare å fullføre skolen med tanke på min termin som er 6 juni. Og siden Martine kom 3 uker før tiden, er jo sjansen der for at dette kan skje igjen. Det vet ingen. Men om jeg er veldig heldig, og babyen kommer til termin rekker jeg nok mest sannsynligvis å bli ferdig med eksamener. Rekker jeg det ikke er jeg fast bestemt på å ta en ukes fri, og deretter ta opp eksamener. Rebekka har meldt seg frivillig til å hjelpe til. Hun skal da passe babyen på utsiden, mens jeg er inne i klasserommet på eksamen. Om det er muntlig.. Ellers har jeg en flott familie som stiller opp. De siste ukene i juni blir jo rolige, og da er det også muligheter for å ha babyen med på skolen (korte dager så klart)..

Jeg er så takknemlig for denne herlige jenta!

En ting er sikkert.. Dette skal jeg fullføre, uansett hva!!:) Vil man det nok, får man det alltids til :)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Halveis på veien mot studiekompetanse..

  1. Så fint et innlegg! Er så viktig med gode venner! :)
    Jeg gikk også på Bamble vgs og tok påbygging for noen år siden, og da var det en jente i klassen som fødte den dagen vi hadde engelsk/matte skriftlig ;) Men hun fullførte etterpå, og med positiv innstilling som du har vil du klare det så fint! :)
    Lykke til! :)

    – Julie

  2. Så utrolig godt å ha en så god venn som Rebekka. Det er det beste som finnes, at du er omringet av folk som bare vil deg godt :)

    Du er så flink!! Kjenner jeg blir stolt, jeg! :) Hihi. Jeg beundrer deg masse. Stå på, Veronika!! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *