Endelig er tiden inne for handelstevne.. Helt ærlig syntes jeg det bare blir dårligere og dårligere.. Utvalget av karuseller blir færre og færre.. Variasjonen i bodene og hallene blir også dårligere.. Men uansett er det noe spesielt med handelstevne.. Og i år må jeg si det har vært ekstra morro å være der pga Martine. Nå begynner hun å bli såpass stor at hun skjønner litt mer. Så dette stedet var jo rene lekeland for denne jenta!

I går tok jeg en tur opp sammen med Martine og min mamma. Kristoffer, pappan til Martine jobber der oppe, så vi gikk innom hallen dem hadde stand i. Siden han jobber for min pappa var såklart Martines bestefar der også.. Og ikke minst er Martines oldefar også endel der.. Familiebedrift sa du? 

Pappan tok seg litt fri for å titte litt med sin datter..:) Mamman min i bakrunn..
Først tok Martine karusell med mormor.. Alle trodde hun ville bli redd. Men neida.. Dette var SÅ morro!!
Ja, så da måtte jo Martine være med pappan sin også opp i karusellen. Den gikk opp og ned.. Og rundt og rundt..
Martine trakk i tråd og vant bamse… Etterpå tok hun og oldefar seg en tur, og Martine fikk ett morsomt fly hun fløy rundt med!
Martine skal BARE gå, med sin fine veslevoksen gange.. Så da måtte gassballongen få plass i vogna ja..
Og skal man kose seg, ja da skal man kose seg.. Her går det nedpå med chips og cola.. *kremt..*
Martine tester ut båtene som oldefar, bestefar OG pappan selger..:) Veldig fasinert over de blå lysene inni båten..
En suuper koselig dag var det ja.. Det er SÅÅ gøy å kunne skjemme bort lille jenta med ballonger, leker, godteri, karuseller osv på slike dager.. Eller den jobben klarer vel fint både besteforeldre/oldeforeldre og tanter å gjøre… Haha! Ja, for i dag fikk vi mld av tante Anne Elisabeth.. Hun vill ha oss med i dag å.. Jeg tok Martine i vognen. Pakket henne godt inn med dyne og lammeskinn.. Jeg tenkte hun kansje ville sovne i vognen. Gjorde hun ikke det, ble hun nok veldig grinette og jeg måtte ha dratt hjem. Men neida. Hun slappet av innimellom, men utenom dette skulle hun opp å se på ALT. Ikke NOE trass… Ååh gode jenta mi! Sovnet på vei hjem i bilen, og sovner fortsatt som en stein i senga si..:)
I dag dro vi bort til dyrene.. DET falt i smak ja.. Martine likte best dyrene som laget litt lyd.. SE MAMMA sier hun her..
Veldig spennede å se på. MEN mamma og tante må passe litt på hendene til lille Martinemor. For dem vil helst langt inni buret til kalkunene og hønene…
Tante Anne fortsetter med å skjemme bort.. Her vant hun ikke bare 1, men 2 bamser på rad til lille Martinemor..
Ja, jeg kunne ha skryti på meg at jeg vant noen. Men nope.. Skal være ærlig.. Jeg BARE tapte. Er det noen som kan dette spillet så er det Anne..

Litt snodige bamser da vel og merke…?

Martine ville ikke slippe disse med det første nei.. Her koser hun seg hos bestefar sent på kvelden..

Mens meg og Anne har funnet standen til min bror (Annes forlovde) og tar litt av!

En sliten, men fornøyd jente på vei hjem..

Jeg elsker slike dager med hærlige mennesker.. Og ikke minst min hærlige datter.. Hun er en stor lykke i mitt liv… Hun fyller mange tomrom.. 

Jeg anbefaler alle å ta seg en tur på handelstevne i Skien. Er mye deilig mat der.. Mye tilbud  og utstillinger i hallene. Tivoli.. Lang gate med boder. Dyrehage.. Mange bra konserter/artister osv.. Jeg kommer helt klart til å ta fler turer opp dit i løpet av uken. Ja for dette varer kun 1 uke :)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Handelstevne for store og små..

 1. Tittet litt nærmere på bildene fra Handelstevne og måtte bare smile :-))
  Se på bilde som Kristoffer har Martine på ermen,hvor din mor står i bakrunn. Som far så datter….. Ikke har de bare lillefingren som de gjør like ting med, men også tunga. HERLIG <3

 2. Tittet litt nærmere på bildene fra Handelstevne og måtte bare smile :-))
  Se på bilde som Kristoffer har Martine på ermen,hvor din mor står i bakrunn. Som far så datter….. Ikke har de bare lillefingren som de gjør like ting med, men også tunga. HERLIG <3

 3. Handelsstevnet er nok mere spennende når man har barn eller er barn selv tror jeg.Var der på onsdag selv og må si jeg ble ganske skuffet.Så blir ikke flere turer på meg.Det som skuffer meg mest er å se hvor lite folk som faktisk kommer på konsertene og hvor store åpne områder det har blitt inne på tivoliområdet nå i forhold til før

 4. Så mange flotte bilder fra en flott dag :D

  Er så gøy når de små har blitt såpass store at de får utbytte av det :)
  Kjempe stas å se Kajsa lyse opp,og kose seg så.
  Hehe,ja dem blir bra bortskjemt på slike dager :p

  Kunne tenkt meg en tur en annen dag,for ble jo ganske amputert pga regnet som kom.

 5. Skulle gjerne ha tatt turen, for det ser helt fantastisk ut for barn på Ingrid sin alder. men vi bor desverre litt for langt unna, til at vi har tid til å dra dit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *