På lørdag gikk det plutselig opp for oss.. Det er faktisk bare 5 uker til termin.. Det vil også si at det faktisk bare er 2 uker til ting KAN skje.. Klærne til lillegutt ligger klare til vask, men jeg har ventet siden jeg har manglet en kommode å ha de nyvaskede klærne i.. Planen er å kjøpe dette på IKEA, samt litt andre ting. Mens jeg har ventet på at bekkenet og formen skal bli bedre har tiden flydd. Og jeg innså vel nå at formen kommer nok ikke til å bli stort bedre enn hva det er akkurat nå. Så på lørdag bestemte vi oss plutselig for at det ble en ikeatur..

Frem med sparebøssen! Vi har nemlig satt av en sparebøsse til Matias der vi har lagt av litt penger til ting han trenger. Nå er tiden inne for å shoppe inn siste rest, og da måtte sparebørsen tømmes..

Noen tusenlapper rikere satte vi kursen mot IKEA. Martine fikk valget mellom å bli med, eller dra på besøk til «momo og beste». Ingen tvil der, hun skulle på besøk! Og det var nok like greit, da det fort kan bli kjedelig for henne å traske der inne. Vi satte kursen mot IKEA, og da vi hadde et kvarter igjen streiket kroppen min. Jeg sleit med pusten, ble kvalm, svimmel og fikk hodeverk. Så da ble det en liten stopp. Men etter litt frisk luft fortsatte vi, og heldigvis kom formen seg igjen. Men jeg merker at jeg går mot slutten, og at kroppen rett og slett ikke tåler stort mye lengre..

Vi tuslet rundt en stund på IKEA og koset oss. Vi tok alt i et rolig tempo, og tok pauser underveis. Så turen gikk fantastisk flott, og formen holdt seg også greit! Vi fikk fylt opp handlekurvene med ting vi trengte.. Til Martine fikk vi handlet inn madrass og overmadrass, siden hun nå skal gå over til stor seng. Sengen skal vi overta etter min venninnes datter, siden dem skulle selge nettopp den sengen vi var på utkikk etter. Det ble handlet inn litt oppbevaring til lekerommet, litt barnebestikk til spisingen osv.. Mye kjekt de har på IKEA ja!

En pust i bakken… Her prøver vi ut stol til Matias sitt rom..

Til Matias sitt rom var det først og fremst kommode og stol vi trengte. Vi valgte å gå for en hvit ektorp stol og malm kommode (helt lik Martine sin). Stolen skal så klart brukes til amming og kos på våkennetter..:) Etterhvert så klart, når han kommer på eget rom. Men det er uansett veldig kjekt med en god stol på rommet hans, om vi ønsker å trekke oss litt unna ved amming osv når vi har besøk..

Dette ble kjøpt inn..

Så var det bare å starte på rommet! Der er det MYE rot nå.. Sovesofaen er solgt, mens mye annet er ryddet vekk. Nå må vi bare få fjernet pulten og alt tilbehøret. Og vi må få fjernet ALT av  kontorutstyr og scrappeutstyr. Dette skal i kjelleren med tiden.. Men den ene delen av rommet har iallfall begynt å falle på plass. Her får dere en liten sneek a peek på temaet til gutterommet…

Stjerner.. Så blir det nok litt innspill av striper og krone..:) Jeg har mangle planer for rommet, så bare vent å se..:) GLEDER meg til å innrede. Det er så stas å innrede et herlig baby gutterom.

En blå lykt fra ikea ble kjøpt inn. Så klart skal jeg ikke brenne telys inne på rommet, så her skal nok lykten få en liten vri..

Noe av tingene til rommet foreløpig…
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Handling til Matias sitt rom..

 1. Så fint det blir inne til lilleprinsen :) Ett lite tips til lykta er å putte slike lyslenker som går på batteri inni de. Du får kjøpt de på ikea osv…. Her i huset fyller vi lyktene som ikke står i «bevoktede» områder med slike lyslenker. Blir god stemning og vakkert lys.

  ha en in dag i morgen :)

 2. Så lurt å putte penger på bøssa sånn da :) For det koster å få barn ja,hehe…

  Malm kommodene er suuupre,har 3 stk selv.

  Rommet hans ser ut som om kommer til å bli helt utrolig søtt :)
  Flink du er!

 3. Så nydelig rommet blir! Vi har samme stolen, og den er veldig kjekk (alt som kan tas av og vaskes er igrunn det med barn i hus.. hehe)
  Men blir alså så nydelig! Du har så god smak. Gelder meg til å se deg senere, blir siste møte hvor alle har de små i magenen, så rart å tenke på.

  Ingen S navn riktig.. hehe, du får vente å se, men det føles veldig riktig ut <3

  Så rart at de ikke hadde gitt henne en dato, for de fikk jo jeg i uke 32, ble bestemt en ukes tid over på UL i uke 20 og så fikk jeg dato på den neste. Så både samtale og k.s dato er satt opp.

  Nå er det bare innmari godt den lille gutten har kommet, og det hele er ferdig.

  Ses snart.

 4. Så spennende! Det er ikke lenge igjen nå nei. Må innrømme at jeg følger ganske spent med selv om jeg ikke kjenner deg. Men nå har jeg jo fulgt med en stund, så det føles nesten som at jeg kjenner deg!

  Så fint det blir på rommet hans også, du er kjempeflink med interiør! Lykke til de siste ukene, jeg følger spent med :)

 5. Nå sitter jeg her med tårer i øynene og gråten i halsen!! NÅ KOMMER HAN SNART!! IIIK. Det gikk PLUTSELIG opp for meg Veronika!!! Jeg gleder meg SÅ!! Innmari liksom!! «tante» skal virkelig skjemme bort lille prinsen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *