Happylights er den store trenden om dagen.. Og har igrunn vært det en liten stund nå.. Jeg har vel egentlig åpnet øynene mer og mer for disse herlige lysene.. Og spesielt hvor koselig det blir når alt ellers i rommet er mørkt og disse nydelige lysene stråler opp :)
Tidligere i år hadde Jatte bak bloggen «jattes.net» et gavedryss der hun gav bort herlige gaver til blogglesere som meldte seg på.. Jeg heiv meg på og håpet stort å vinne nettop disse happylightsene. 
Og hvem tror dere vant?… MEG.. Jippi.. Nå pryder de Matias sitt rom.. Jeg skal etterhvert få tak i en skøyledning så den ikke henger så «skeivt».. Men akkurat nå gjør det den- enn så lenge. Hehe! Og etterhvert når loftstuen blir ferdig tror jeg dem skal flytte ut dit.. Tiden får vise…:)
Har du happlights? Hvordan har du brukt dem?

// Dette innlegget er forhåndslaget og planlagt publisert da jeg for øyeblikket er i Tyrkia //

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Happylights ♥

  1. Har fått helt dilla jeg også og bestillt flere på ebay. Jeg har noen i forskjellige toner av samme farge liggende i en stor vase på sjenken her i stua, ble veldig stilig og dekorativt! =)

  2. Ja de er sååå fine disse Happy lights:) Jeg har sånne liggende oppå en gammel eplekasse på stuæ, nydelig med lys på når det er mørke kvelder ute:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *