Ja det trodde jeg når jeg gikk inn på kjøkkenet å så dette..

Ledninger som var koblet til PCen gikk inn i fryseren!!? Så startet forklaringen.. Vi har hatt en ekstern disk som vi har lagret alle våre bilder og filmer på helt fra 2000. Harddisken begynte å ta kvelden, og vi var alt for trege med å kjøpe en ny.. Problemet er at den ble overopphetet og den slo seg da av..

Siste mulighet var å kjøle ned harddisken før bildene ble lagt over. Og etter mye lesing på nettet fant Kristoffer ut at det skulle hjelpe å legge harddisken i fryseren. Så klart godt pakket inn i hånkler/teip og mye mer.. Jeg var livredd han skulle ødelegge hele harddisken og også ødelegge alle bildene på den.. MEN det funket!

Og endelig har vi fått over dem fleste av bildene. Noen av bildene var ødelagt, men svært få! Og med ALLE de bildene jeg tar tror jeg ikke jeg kommer til å legge merke til at dem er vekk engang. Nå har vi en ekstern harddisk som vi kobler på PCen via tråløst internett. Veldig kjekt da jeg ikke har plass til alle bildene og filmene på PCen. På denne måten har jeg hele tiden tilgang til dem UTEN kabel. Nydelig! Det koster litt for en slik harddisk, men det er veldig verdt det. Vi kjøpte vår for noen av bryllupspengene. Og en ekstra sikkerhet er det om noe skulle skje med PCen..:)

Les om den HER
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Har mannen blitt gal?

  1. Så bra at bildene ble reddet! :)

    Høres veldig lurt ut med en trådløs ekstern harddisk, for det ledningsgreiene gjør at det tar lang tid mellom hver gang jeg flytter bilder over på den eksterne harddisken..

  2. Hehe, så artig! Jeg og Ole har også en harddisc fra NetGear, kjempe deilig!! Hvis den er koblet til tv’n for eksempel, så kan du bare laste ned fra pc’n til den harddiscen og se de direkte på tv. Kjempe deilig!! :) Slipper å ta all plassen på pc’n eller det å måtte legge den over.

  3. Å, kjekt å få reddet bildene da, utrolig hva man kan finne ut vet å google litt altså:)

    Har en ekstern hardisk som alle pc´ene i huset er koblet på tråløst vi også, såå utrolig kjekt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *