Vårt nye studio går som det suser. Det kommer nye følgere og prisforespm hver eneste dag. DET er jo kjempe gøy. Det er allerede booket MANGE bryllup i sommer, så det begynner nå å fylle seg greit opp. MUM photography har jo også fått noen flinke sponsore. En av disse er Lille Emmeline (tidligere «Søte Små Hårbånd»)

I dag fikk vi pakke nr 2. Og fytti så mye flott! Vi blir like overvelvet hver gang.. Martine prøvde ut flere av hårbåndene, mens hu mor.. Ja hu tok bilder…

Matias var også fryketlig opptatt av disse hårbåndene.. Men han ville jo heller gjerne ha disse i munn…

Vi fikk i tillegg en ekstra gave denne gangen. Noe som var UTROLIG søtt og som passet utmerket i studioet vårt. Men hva dette er får dere lese på MUM bloggen og facebooksiden imorgen :)

Lille Emmeline lager hårbånd på bestilling, og har også et flott utvalg i sin nettbutikk :)

Kvelden er tilbringt med et vennepar. De har nettopp blitt foreldre til ei herlig liten tulle. Jeg var så heldig å ta bilder av henne når hun bare var 16 dager gammel. Helt fantastisk. Bildene ligger på MUM blogg + facebook. Så i dag kom dem med ingenting mindre enn…..

ca 40 tullipaner! NYDELIG….
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Hårbåndmodell og kveldsbesøk

 1. Så morro at det går så bra med studioet deres :) Dere er jo kjempeflinke!! :) Så herlige bilder av Martine med de søte hårbåndene :)

 2. Ja det er veldig gøy at det går så bra! :) Ideen har jo lenge vært der.. Og når vi startet på kjelleren var det ingen tvil om at jeg ville lage mitt eget studio der.. Så begynte jeg og Rebekka og snakke om å ha det sammen. Og visp bestemte vi oss for å satse. Så da leide vi lokale istedet :)

  ahaa, da skal jeg få tatt meg en tur innom!:)

 3. Så moro å høre at det går så bra med studioet ditt:)
  Og så moro jobb å ha da. Å ta bilder er jo kjempegøy.
  Har forresten fått meg ny blogg så den andre er igrunn stengt av nå. Nye bloggen er tiniuspuzas.blogspot.com.

  Hvordan kom du forresten på den ideen med eget studio? Skulle gjerne hatt litt av kreativiteten din:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *