Jeg har de siste månedene vært veldig nøye på hva jeg putter i munn. Jeg har prøvd å velge magre og gode produkter, samt valgt grove kornprodukter. Jeg føler det har gått veldig fint, men jeg gjør nok den samme feilen som så mange andre.

For å klare å ivareta et sunt og godt kosthold er det viktig å spise variert. På den måten blir det jo lettere å spise sunt over en lengre periode. Men så er jeg som veldig mange andre. Jeg finner min favoritt og spiser MASSE av det! Det er jo så dumt – for spiser man for mye av det blir man lei. Og da har man ikke lengre det alternativet.

Så ofte prøver jeg å variere fordi jeg vet det er best. Men jeg er rett og slett helt fæl på å få «hekta på en spesiell ting». Nå i sommervarmen syntes jeg knekkebrød (Wasa – fiber balance)  m/ avocado og bær (jordbær, blårbær og bringebær), musli (vita hjertegod) og yoghurt (0% vanilje) er ypperlig. Kunne spist det flere ganger om dagen, MEN jeg prøver å begrense meg litt! Haha.

IMG_6679 Skjermbilde 2016-06-01 kl. 16.00.27

Flere som kjenner seg igjen? Hva er din favoritt om dagen? Så kanskje vi kan inspirere hverandre til å variere litt.

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Hekta på no godt!

 1. Cottage cheese med Kesam vanilje er en sikker vinner. Har også blåbær og jordbær oppi?
  Cottage cheese på Rugsprø med avokado og pepper på er godt?
  Speltlompe (Aulie fra Kiwi inneholder 30 kcal per lompe) med mager ost og skinke 20 sek i mikroen og det blir som toast, evt i stekepanne for sprøere lompe. Spiser lompe med det meste i. Bruker også spelt lompe til taco/Fajitas istedenfor vanlig tortilla.

  Dette er mine favoritter og jeg blir aldri lei!

 2. Smooooothies ❤
  Og kesam med bær sånn som du.
  Havregrøt med eplesyltetøy uten sukker.
  Riskaker med kylling og avocado.

 3. Min favoritt er de nye mais/riskakene med havsalt og chiafrø?? Har du smakt de? En hel pakke inneholder under 400 kcal (19 pr kake) ?

 4. Skjønner veldig godt hva du snakker om!
  Min favoritt om dagen er definitivt chiapudding med den nye fun saften, sweet lemon guarana!
  2ss chiafrø, 2ss havregryn, 2ss mager kesam, 2ss melk/vann, og 1-2ss saft! La den stå i kjøleskapet over natten, og topp med frukt eller bær! NAM!
  Og avokado på knekkebrød er også en sikker vinner hos meg, spesielt med afrikansk paprika kremosten under, om jeg skal kose meg litt ekstra ;)

 5. Kjenner meg veldig igjen! Jeg elsker mat, prøver også å spise sunt, men jeh må innrømme at jeg er svak for noen ting!?
  Men er blitt veldig glad I avokado, så spiser mye det på knekkebrød og av og til på rundstykker:-)
  Ellers er jeg veldig glad I s
  Grove pannekaker jeg da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *