Da var helgen kommet og det var tid for litt avkobling med gode venner.. Den siste uken har gått litt i ett. Både med daglige gjøremål, timeavtaler, svømminger, trall osv.. Og tiden som har vært til overs har gått til kjøkkenoppussing + litt kjellerjobbing.. Så nå var det jaggu deilig å koble litt av..

Kjøkkenet er gjort om til en arbeidsplass…

Da var listene ferdig malt og på plass igjen :) Nå venter vi bare på dørene som er levert til spraylakkering. Og når man trodde man hadde funnet ut svaret på alt så kommer et nytt spm.. HVA gjør vi med viften? Maler den? Lakker den? Hvit eller brun (som benkplaten..?)

Denne gang var jeg invitert til herlige Rebekka! Det var den faste herlige jentegjengen fra påbygg som jeg gikk på i år/fjor.. Vi koset oss med deilig pai, noe godt i glasset og snopis :) Det ble herlig stemning utover kvelden som det alltid gjør..

Nydelig middagspai!

Fine Rebekka og Kristine

Det ble alt fra duetter til mamma mia musikkvideo-etterligning… Guri for en herlig gjeng.. Vi dro ut en tur å sjekket «livet».. I går var det overaksende lite folk ute. MEN vi kunne lage liv selv vi, og koset oss fordi.. Det ble igjen dansing, sang, latter og litt intervjubabling til en fra nrk.. En som skulle lage repotasje.. Ehm, vi får håpe det ikke blir tatt med… Hehe..

Jeg viser hofteøvelser til gjengen. *kremt…*

Fine fine Sara :D

I dag fylte stuen seg opp med 3 mødre og ingenting mindre enn 6 barn! Vi har alle 2 barn hver :) Jentene er fra barselgruppa jeg hadde med Martine. Var noen som ikke kunne komme, men vi storkoset oss fordi. Hu ene har en på lik alder med Matias. Hu andre har en på rett over 1 år.. Barna leket og koset seg, mens mødrene snakket og drakk kaffe. Er en god stund siden jeg har sett endel av de i barselgruppa til Martine nå.. Men forhåpentligvis blir det ikke så lenge til neste gang :)

Kathrine hadde med nydelig hjemmelagede grove baguetter..

Min lille søte Martine

Da jeg gikk inn på min daglig visit på min herlige vennine Rebekka sin bloggside i dag fikk jeg en positiv overaskelse.. Ett eget innlegg, BARE om meg.. Guri, da strømmet tårene på… Hvert ord er sant, og faktisk så er ingenting «overdrevet»… Så da kan dere tenke dere hvor herlig og trygt vi har det sammen.. Jeg har bare et ord å si.. Jeg er… HELDIG!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Helg – en avkobling..

  1. Jeg ville også beholdt vifta svart!! FIN kontrast til alt det lyse! Kanskje har dere ovn og slike ting i svart også? Fint med litt avbrekk. Og ikke alltid like fint å male ting. Kan fort bli slik at man, ja, ser at det er malt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *