//Samarbeid

Mange av dere har etterspurt nytt innlegg om skinlove og ikke minst en god rabatt! Nå har jeg snakket med skinlove, og fått æren av å dele ut en rabatt på 15% på hele «PAI serien» og «Earth Mama Angel Baby serien«. Dette er jo de to seriene til skinlove jeg bruker aller mest, så det er veldig moro å kunne dele ut rabatt på akkurat disse.

Mange av dere er kjent med skinlove, og vet hva som er så unikt med dem! Men for dere som ikke er så kjente med dem kan jeg informere dere om at skinlove selger hudprodukter som er helt uten giftstoffer og generelt farlige stoffer! Skinlove drives av noen herlige damer som virkelig brenner for nettop dette! Har du noen spørsmål om type stoffer som er i ulike prdoukter kan jeg nesten garantere deg at de har svaret! De har også laget en god liste HER over stoffer som finnes i de mest vanlige og «trygge» hudproduktene vi bruker daglig. Disse stoffene er på ingen måte bra for oss, og det er nettop disse stoffene skinlove styrer unna! Jeg har brukt skinlove sine produkter til meg selv og ungene nå i over et år, og det som sjokkerer meg er skinlove sine produkter har bedre virkning på min hud enn «de vanlige og kjente» produktene.. Så hvorfor da proppe de fulle av giftstoffer, når de ikke gjør annet enn å skade? Produktene deres er uten goftstoffer, ikke testet på dyr og embalasjen er resirkulerbar og inneholder ikke BPA eller FTALATES.

NETTSIDE_TAB_PAI_SKINCARE_1

Pai skincare er mitt absolutt favorittmerke! Jeg bruker rensekrem (denne var utsolgt, men skinlove har klart å få inn mer slik at den kan bli sendt rundt tirsdag), toner, ansiktskrem og øyekrem daglig! Denne prosedyren er noe jeg aldri har orket å styre med tidligere da jeg syntes det var alt for mye styr. Jeg prøvde ut pai skincare serien og jeg ble forelsket. Huden min ble virkelig som ny og den holdt seg fri for urenheter. Om jeg går noen dager uten disse produktene (ja jeg kan være lat til tider) kan det ploppe frem urenheter/kviser. Det utrolige da er at om jeg starter rett på disse produktene stopper det prosessen og alt trekker seg tilbake. Jeg er virkelig helt solgt!  Så bra og likevel uten giftstoffer? Jeg må legge til at toneren (som mange tror er bortkastet) gjør halve jobben! Ikke unngå den.Jeg har også testet ut ansiktsmaskesettet deres og det var like fantastisk som alt annet jeg har prøvd. Jeg anbefaler dere virkelig å teste det ut, og jeg kan love dere at dere blir fornøyd!

Ellers bruker jeg pai sin bodyloation og den er helt genial! Jeg får ofte røde og tørre områder på huden nå på vinteren. Spesielt etter dusj! Jeg har prøvd det meste av kremer tidligere, og det har lindret kløen, men det har ikke tatt bort det røde og tørre område. Det gjør denne kremen! Ellers smører jeg meg ofte med oljen deres etter en dusj. Den er helt fantastisk! Den trekker fort inn, slik at man faktisk kan kle på seg etterpå uten å føle seg helt «seig». Håndkremen deres er også utrolig god, og noe jeg har fått mye tilbakemld på fra andre venner som har prøvd denne.

Pai har enda flere gode produkter, og jeg har enda ikke testet ut alle! Men de står på ønskelisten og kommer til å bli testet ut fortløpende. Produktene koster jo litt, men de varer i en evighet! Jeg har eks hatt min øyekrem i 1 år, og først nå har jeg byttet den ut (og nå har det til og med kommet større størrelse enn hva jeg hadde den gang). Produktene er veldig drøye, så du kommer nok til å ha disse dobbelt så lenge som mye annet.

Unknown-5-1

NETTSIDE_TAB_EARTHMAMAANGELBABY_1

Mitt favorittmerke til barna! Jeg bruker også noe dr. bronners til dem, men dette er helt klart vinneren hjemme hos oss. Barna bruker den geniale pumpeshampooen (som også kan brukes som såpe) og den har vart i evigheter! De får til å bruke den selv, noe de syntes er supermoro. Slik blir det ikke så protest når det er hårvask på gang. Denne kommer jeg helt klart til å fortsette med til ungene er store! Innimellom smører jeg ungene inn i oljen og det elsker de! De hjelper til litt selv, mens jeg tar eks rygg osv. Når jeg avslutter kvelden med et bad og denne oljen sovner de også oftere litt fortere. Den skal jo være beroliggende, så det kan nok hende det er derfor.

Ungene (spesielt Matias) har slitt med mye tørr og sår hud rundt munn nå på vinteren. På den alderen sleiker de seg ofte rundt munnen når de er ute, og vips så er huden sprutrød og sår. Barnehagen hadde en krem de smurte han med, men han NEKTET og hylskreik. Jeg prøvde mye, men det ble bare vondt og enda mer rødt. Så prøvde jeg faktisk buttombalmen til EarthMama og den funket som bare det! Denne salven burde virkelig kalles noe annet enn «buttom» da den kan brukes til så utrolig mye!. Etter vi startet med den har huden rundt munn blitt bra bare et par timer etter påsmøring. Matias selv aksepterer kun denne, da denne ikke er vond. Så nå har vi en i barnehagen og en hjemme.

Da jeg var gravid hadde jeg desverre ikke oppdaget skinlove! Men alle mine venniner har fått skinlove gaver av meg under graviditet/barselgave. Og jeg har fått utrolig mye god tilbakemld på dette. Jeg har blandt annet fått høre hvordan nippelkremen og new mama buttom spray var redningen sånn rett etter fødselen! Jeg har også hørt at stretch oilen har vært utrolig fin (spesielt for de kvalme da den er uten lukt). Den skal jo hjelpe huden til å bli mer elastisk under en graviditet.

Ellers har Earth Mama Angel Baby mange flere gode produkter. Jeg får 110% god for dem, og er helt sikker på at den kommede mor og barnet vil bli veldig godt fornøyd med disse. Ikke minst er det jo utrolig viktig å ikke proppe et nyøfdt barn fult av giftige stoffer! Den perfekte gave til eks babyshower er DENNE luksuspakken til den kommende mor!

119-600x400

Om du benytter deg av tilbudet og prøver ut noen av disse produktene kan jeg bare gratulere deg for et valg du neppe kommer til å angre på! Skriv gjerne dine erfaringer med disse produktene i kommentarfeltet slik at andre lesere kan lese andres erfaringer også. Har dere noen spørsmål om produktene svarer skinlove dere gledelig på mail!
Del gjerne tilbudet videre på eks facebook eller «lik» innlegg under her :)

Skinlove

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *