Helgen er over, og vi har fått pappan i huset hjem. Det var deilig det. Vi har siden sist bloggen bare koset oss og nytet tiden sammen. Søndag hentet jeg gutta på flyplassen, og JA jeg fikk høre litt ville historier på vei hjem. Og kansje endel intern humor som jeg ikke forsto meg helt på. Men de hadde hatt det morsomt iallefall, det var ikke vanskelig å skjønne! Når vi kom hjem koset vi oss med deilig pizza alle tre. Mamman og pappan i sofan, og Martine i stresslessen sin. Etter Martine var lagt ble det masse etterlengtet kjærestekos på sofan.

Gutten min på vei til Frankfurt

Pappan kom hjem med dette til mamman! PÅSKEGODT. Jeg som elsker sjokolade.. Farlig farlig..

I går var vi hos fotografen og tok en haug med bilder. Det var spennede, men også krevende. Martine skulle IKKE sitte i ro.. Hun skulle gjerne krabbe ut av der photoshooten var. Også var det bare å bære henne inn igjen. Da ble det hyl og skrik. Vi prøvde med stoler, leker, nøkler, mobiltlf osv.. Og jeg som trodde ikke vi hadde fått til noen bil der tok veldig feil. Wenche viste oss etterpå at hun faktisk hadde fått fler fine bilder. Vi tok bilder av bare Martine, bilder av alle tre. Noen av bare meg og Kristoffer. Pluss at hun tok noen portrettbilder av meg og Kristoffer hver for oss. Så nå er jeg SPENT :D Veldig rimelig var hun også! For dette tok hun 2000 kr, og vi får alle bildene og alle rettighetene :)

Hjemme fra fotograften og er nokså sliten.. Også begynner jeg å knipse bilder.. Stakars gutten min. haha

Ellers er det jobbing ikveld! Torsdag får jeg besøk av hele barselgruppa ++. Helgen skal jeg jobbe. Mandag skal jeg på tupperwaremøte. Jobbe tirdag og onsdag. Så er det torsdag 8 april, og da skal mandlene bort! JEG GRUER MEG SÅÅ.. Huff.. Jeg har ikke ord. Men dagene er nokså hektiske så jeg får tenke minst mulig på det. Ellers verker det noe sykt i visdomstanna, så håper ikke den må opereres også. På forige tannlegebesøk så tannlegen at visdomstanna var der, men han viste ikke om den fikk plass til å komme opp. Og nå gjør det VONDT, noe som tyder på at den kansje ikke kommer opp? Tannkjøttet er vondt og betent. Men jeg får se det litt ann, om det blir bedre etterhvert. Orker ikke nok en operasjon nå. Grøss og gru..

Ellers har vi fått en til påmeldt på bloggtreffet! Veronica som skriver en koselig blogg om alt mellom himmel og jord! En blogg jeg følger fast!:) Men vi trenger litt svar her.. Med eller uten barn? Min tanke var å kansje treffes på jonas eller noe slikt?

Har kjøpt ny bukse til Martine. Men må vell innse at hun ikke er sånn veldig bollette, så den glir litt av. Lang og «tynn» er hun!

Ellers minner jeg alle de inviterte i bryllupet vårt at svarfristen går ut om 2 dager. Utrolig nok er det noen som ikke har svart enda… Det er vel ikke normalt å «glemme» å svare på om man kommer i ett bryllup vel? *Endel skuffa over noen…* Dette er tross alt en av de viktigste dagene i vårt liv… Men enda to dager.. Så får vente å se… Hva er din mening om dette?

Min ring står for det viktigte som skal skje….

Ellers i helgen har jeg koset meg masse med venner. Fredag var jeg med tre gode venner, deretter en tur på park i Porsgrunn. Lørdag var jeg med heistadjentene! Og jeg fikk meg en gledelig overaskelse da jeg kom til Rikke og omtrendt ALLE heistadjentene var der. Er jo mange som bor langt i gokk, men nå var altså alle hjemme til påske. Kjempe koselig var det. Ble ikke sene kvelden da jeg jobbet søndag formiddag. En finfin helg :)

Annie og Vero


Rikke og Lise. 4 blide damer en fredagskveld..


Rikke og Karen -> Lørdag


Stine-Elise og Ellen. Lise og Ida

Lise snuppelupp

Så begynte jentene å danse. Haha!

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Helgen er forbi, uken er begynt

  1. Jeg synes bloggtreff uten barn høres artig ut. Ikke fordi jeg ikke er glad i barn. DET er jeg, men for oss som ikke har barn .. Så kan vi kanskje føle oss litt «utenfor» ? Vet ikke..

  2. Hehe.. jeg svarte nettopp på innbydelse til bryllup i går, og fristen er 1 april. Jeg skjønner at det er den viktigste dagen i deres liv, men jeg tror ikke det er noe annet enn at andre ikke går å tenker på det hver dag. I mitt tilfelle så kom jeg plutselig på det, og det var ikke fordi jeg ikke gadd å svare før, men mye som skjer i hverdagen vøttø:) Dere får nok svar av alle «glemske» inviterte tidsnok:)

    Prøv å ta Martine med på fotoshoot ute neste gang, blir så utrolig bra i dagslys og Martine får litt større lekeplass:) Se disse bildene til venninen min, som er tatt ute av hennes barn, nydelige og masse liv i bildene:) http://elinelibra.blogg.no/

  3. hmm jeg syns egentlig uten barn, men ser fler her mener noe annet. Syns vi kunne hatt en fri helg jeg og finni på noe skikkelig morromt noe. og dratt ut på byen osv!=) bli kjent og så seinere ta m barna en annen dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *