Har koset meg masse i helgen som var, og tenkte jeg kunne dele litt av den med dere blogglesere.
Fredagskveld jobbet Kristoffer, så meg og Martine hadde jentekveld alene hjemme. Litt senere på kvelden fikk vi besøk av Anne. Så satt vi her da.. Uten verken tv eller internett. Har jo mobilt bredbånd, men den funker bare på en pc avgangen. Hmm.. Vi orket rett og slett ikke se noe film. Jeg ville jo se x faktor, som ALLE snakker om. Syntes jeg hører og leser overalt at «ikveld skal jeg storkose meg med snop og x faktor». Takk for den du. Verken har jeg tv eller har jeg lov til å spise snoop. :P Men vi hadde det gøy fordi, meg og Anne! Kvelden tok rett og slett av. Vi lagde vår egen vri kan en si! Ett hint: «z faktor!» Og mer om det kommer senere. Skal mikse noe bra til dere blogglesere vi serru. Så gled dere. Hehe…

Har ikke noe bilder fra denne dagen, så slenger med ett par bilder jeg tok av min kjære her om dagen. Han er bare så hærlig på disse bildene. Danser som bare det da! (Ja, nå fikk dere også snikkikket på sofan..)
Lørdag startet vi dagen sammen alle 3. Åh, som jeg elsker helger! Da har gutten vår fri, og har masse av tid til oss jenter. Noe vi liker veldig godt ja.. På formiddagen/ettermiddagen var i bursdagsselskap til mitt søskenbarn som ble 13 år. WOW, ja virkelig 13 år. Er ikke så mange åra siden jeg satt med han på fanget å sang og leka. Dagen var kjempe koselig, og det virket som om alle barna koset seg også!
Bursdagsbarnet Robin, sammen med Martine


Barna hopper på trampoline. Martine og hennes oldemor i bursdag

Fristelsene sto i kø, men nok engang klarte jeg meg uten å smake på! Begynner å bli vant til det nå ja..

Senere denne lørdagskveld var det «Réunion treff» hos Anncha og Marius. En kjempe koselig fest, med mange gamle bekjente. Siden Anncha er ett år eldre enn meg, så har jeg ikke hatt så mye kontakt med hu eller hennes venner da vi gikk på ungdomskolen. Det var først når vi begynte i klasse på videregående vi fikk kontakt. Og takk for det! For en hærligere jente skal man lete lenge etter.. Da klokken nærmet seg 00.00 var de fleste folka nesten helt ferdig. Litt av en fest. Hehe. Den gikk over stokk og stein. Og morsom var den også! Folk begynte å dra ut, så da tenkte meg og Anne at vi kunne jo ta en tur ut vi å!?! Og hvor dro vi da? Nemlig, METS :) En knall kveld med mange hærlige mennesker..
Vertinnen for kvelden

Marius og Anncha

Me, me, me, me, me, me!!

My sweet little Annie


Våre kjære snille sjåførere for kvelden..

Søndag sov jeg leeenge. Deilig! Kristoffer og Martine sto opp tidlig og koset seg med far og datter tid. Kjempe snilt av gutten min, og la hu mor få sove litt ut. Senere på dagen fikk vi besøk av Martines oldemor og oldefar. De var jo så spente på huset! De kiket seg rundt og skrøyt av hvor fint det var, og hvor heldige vi hadde vært. Det er jo veeldig koselig å høre..:) Senere på kvelden kom Benja. Vi spiste mat og så på «Dagfin Lyngbø». Jeg mener det, han må jo bare være verdens beste komiker !?! Hva syntes dere?
GoGuttane det..

Guttenes mat til venstre. Jentens mat til høyre..
Er godt fornøyd med denne helgen ja.. I dag er det «slappeavdag» for meg og min lille stjerne Martine..:) Har dere hatt en fin helg?
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Helgen som var.

  1. hehe han er det ja;) najs:P jeg er nok ikke klar for no guttejakt ennå hehe og tviler på at han i det hele tatt ville interisert seg for en single mom :P hehe men søt var han det skal han ha=) får jeg se bryllups bloggen din eller?? det hadde vært morro!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *