Ja helgen er hellig. Utrolig deilig følelse når det endelig er fredag og arbeidsdagen er over og man vet at man ikke skal på jobb før mandag (dersom man ikke jobber helge da). Jeg går jo hjemme i permisjon nå da, men det er deilig med helg for da har vi pappa Kristoffer hjemme hos oss helt fra morgen til kveld :) Det er deilig det.

Martine nyter også helgen!

På lørdag var vi alle 3 i bursdag til min mormor som ble 65 år (Martines oldemor). Det var kjempe koselig å se både henne og resten av familien igjen. Alle syntes jo også det var stas å få se lille Martine igjen da. Så hun ble sendt på rundgang så alle fikk se og holde. Både store og små. Martine syntes det er helt greit å sover like hærlig uansett hvor mye hun blir flyttet rundt på. Hehe. Må si vi har vært heldig å fått ei veldig snill lita tulla :) Selskapet begynte kl 16.00. Vi spiste lapskaus, gele og masse kaker og kaffe. Snakk om å bli STAPP mett da. Selskapet var hos mamma og pappa siden de har stor og god plass.


Martine sammen med sine oldeforeldre

Når alle hadde dratt bestemte jeg og Kristoffer oss for å dra ut å spise litt god mat sammen. Mamman og pappan min hadde Martine så lenge, noe de liker veeldig godt! Blir godt skjemt bort der ja. Vi dro på Dolly`s og spiste god mat. Veldig koselig å ha litt tid sammen bare meg og Kristoffer. Man trenger det innimellom. Vi koset oss lenge, før vi bestemte for å ta turen hjem igjen. Vi kjørte igjenom byn for å se men siden det ikke var noen kjente ute denne kvelden dro vi hjem. Deilig å slappe av litt hjemme også etter en lang dag. Må bare si jeg har verdens beste kjæreste. Er så heldig! Og jeg gleder meg masse til tiden fremover. Både med å oppdra Martine sammen med han. Gifte meg med han. Ja hele pakka :) My dreamboy helt klart.

Nydelig pizza


Kjæresteparret 

Idag har vi vært på besøk hos søskenbarnet til Kristoffer og hennes familie. Hun har 2 søte barn som syntes det var stas å hilse på Martine. Vi koset oss i mange timer der og det var jo bare kjempe koselig å endelig ta en tur. Blir ofte bare snakk og ikke handling vettø. Eva Live (søskenbarnet til Kristoffer) viste meg scrappingboken hennes og litt utstyr man trenger for å scrappe. Jeg har nemlig tenkt å lære meg det! Det blir spennede. Så te uka skal jeg ut å kjøpe inn litt stæch man trenger for å scrappe da. Hvordan resultatet blir legger jeg ut på bloggen når den tid kommer. På vei hjem kjørte vi innom Balkam og spiste en kebab før vi tok turen hjem. Når vi kom hjem var det litt pupp til lillemor. Ett godt varmt bad også natta for henne. Så sitter meg og Kristoffer nå på hver vår pc og nerder litt før vi også tar kvelden.

Martine sammen med sine foreldre

Imorgen får vi hjemmebesøk av helsesøster. Det blir spennende. Ska også ut å trille tur med Anncha kansje. Deretter besøk av svigermor. Og deretter møte Annie.

Og som jeg har skrevet for en stund tilbake her så har vi kjøpt oss ny bil! NYDELIG!! Bilder av den kommer så fort jeg har fått vasket den og tatt litt bilder :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Hellige helg..

  1. Hihi hu ligger å strekker seg etter en god lur! Hehe..

    Ja hu har vokst masse!! Men hu ser jo egentlig veldig stor ut på den videoen iforhold te hva hu er. Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *