Kristoffer og jeg fungerer veldig bra sammen som par. Vi er enig i veldig mye og utfyller ofte hverandre. På kjøkkenet er han supergod på mat, mens jeg er god på kaker. Under oppussing er jeg god på å male, mens han er god på «alt det andre».

Men de få gangene i året der han blir spurt om å ta bilder av meg – DA kræsjer det helt. For jeg egner meg aller best bak kamera og ikke foran! Nå er det faktisk 2 år siden det forrige bilde på headeren ble tatt, så nå var det klart for en utskiftning. Selvom jeg vet at det ALLTID kræsjer, så måtte jeg spørre min kjære mann om hjelp.

Huff og huff. Jeg irriterer meg over alle småting når han tar bildene. Som at han holder kamera foran meg i 1/2 minutt før første bilde blir tatt. Og jeg (som ikke er superfotogen) har mistet det naturlige smilet og ser bare forstoppet ut. «Ta bilde litt fortere og gjerne litt flere av gangen». Så da tar han 20 nøyaktig like bilder og jeg blir oppgitt over det. Stakar – han prøver jo sitt beste. Men det er nok ikke lett å være gift med en «hobbyfotograf» med slike oppdrag. Ansiktet skal være i fokus, ingen kroppsdeler skal kuttes og jeg skal prøve å se naturlig ut.

Prosjekt håpløst! 

Men det ble til slutt et headerbilde. Og tusen takk til deg Kristoffer som holdt ut med en kravstor kone med mange komplekser. Til tross for mye frustrasjon klarte du jobben utmerket.

header

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Helt kræsj!

  1. HVOR har du kjøpt den fine kjolen??? Leter meg i hel etter noe lignende. Har du link? Den var veldig fin!

  2. Det er kun en person som får lov til å ta bilder av meg, unntatt meg selv, som klarer å fange meg slik jeg vil. Skal jeg ha nye bilder av meg selv, blir det kamera på stativ og selvutløser :p kresen sa du??? :p

  3. Hahaha akkurat sånn det er her å!! Huff :p Vi er nok litt kravstore og sære vi som har erfaring med foto ;) Vakre fine og ikke minst flinke du, nydelig bilde ♡

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *