Igår var jeg i Sverige med pappa, bestemor og bestefar. Det var kjempe koselig. Men merker godt at jeg blir fortere sliten nå. Hehe. Orker ikke alt jeg tror jeg orker merker jeg. Vi tok 09.30 ferja bort til strømstad og tok 19.30 ferja hjem. Grunnen til at vi dro til sverige var jo for å se på en hytte som var til salgs der. Forldrene mine og besteforeldrene mine er veldig glad i Sverige, så en hytte der hadde jo vært midt i blinken for dem. De har jo allerede en hytte i Skafså men :P De der alså. Som pappa sa: Nå får vi jo barnebarn som vi må ta med på hyttetur, også må jo dere låne hytta mye åsånn da, nå som dere får småunger. Nååh :) Vi kikket på 2 hytter som var til salgs, og de var helt greie. Mye oppussing var det, men det er jo bare morro (syntes jeg da). Vet ikke om de andre var like enig i det. Så vi får se. Etter hyttetitting dro vi innom litt butikker i Strømstad og på Nordby senteret. Vi fulgte tradisjonen med å spise spareribs på nordbyn og nydelig buffe på vei hjem. Den kommede bestefaren var så snill og kjøpte inn litt småting til Martine. En sengekant til sengen (som jeg syntes er såå fin, men alt for dyr) og masse småting. Tilsammen kom jeg hjem med kjøtt, ting til Martine (bla. sutt med termometer), snopis, litt kosmetikk, litt ting til gutten min og til min mor på morsdagen til søndag! En utrolig koselig tur var det. Men var også endel sliten da jeg kom hjem.

Den ene hytten vi så på :)

Akkuart nå sitter jeg i sofan å slapper av med tv og pc :) Fått roet meg endel ned etter jeg våknet. For jeg har nemlig hatt verdens værste drøm inatt. Huff. har egentlig grini og hatt stor sorg i hele natt (hehe). Huff de rare rare drømmene alså! Hva alt gikk ut på orker jeg ikke nevne her, men noe av det var jo at bla. Kristoffer aldri kom hjem etter en bytur. Han sov hos ei kjerring han hadde falt for da. Også begynte han å drekke hver dag før jeg hadde termin åsånn. HAHA. Må le litt nå da. Men når en slik drøm har holdt på i mange timer, så er man ganske så ødelagt i hue når man våkner. Så tenker jeg tar en tlf til gutten min etterpå jeg, så jeg får litt kosesnakk som gjør at alt blit glemt igjen!:) hehe.

Okey, en siste ting. Jeg er så eviiig nyskjerri og nervøs og det ene og det andre nå. Ikveld aner jeg nemlig ikke hva som skal skje. Alt jeg har fått beskjed om av min kjære svigersøster Annie er at denne kvelden må jeg holde av. Hmm. Mange uker sia hu sa det. Noen av hintene jeg har fått er :

  • Fredag 6 februar må holdes av. Si nei til alt annet, tilogmed jobb.
  • Dette er en dag som betyr mye for oss
  • Husker du ikke noe spesielt med denne dagen? (ehm hmm nei..:S )
  • Pynt deg litt, men ikke for mye. En bukse og en fin topp eller noe
  • Henter deg kl 19.00, da får du bind for øynene
  • Dette er for å vise at jeg er glad i deg, og hvor glad jeg er i vennskapet vårt.
  • Ikke få for store forventninger, dette er kun en liten ting

Her er søte Annie :) Hva pønsker du på nå da…:P

VÆÆÆ… Hva er detta for noe a tru? Hmm.. Jaja. Får rydde litt her, også begynne å stelle meg litt. Huh! Kommer med oppdatering jeg, til dere andre der ute som er like nyskjerrig som meg.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Hermegåsa (fuglen) min :)

  1. Når du velger mal må du velge en som har sånn. Tror ikke det er noen instillinger for det utenom. Da må man redigere HTML og det er MYE jobb ;P Også må man være lit flink til sånt :P heh

  2. Stemte det! Hehe.. Hadde ikke jeg tenkt på engang! Siden Anne var så klar på at dette var noe meg og hu skulle finne på for at hun ville vise at hun satt pris på vennskapet vårt.. :p men mye av det hun hadde sakt var jo for å få meg på villspor. Og det klarte hun! Hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *