Nei, det er ikke hipp hurra for en ny verdensborger, for lille Matias storkoser seg inne i magen min enda..:) Men i dag er det hipp hipp hurra for meg!!:) I dag er jeg 23 år..:)

When i was young..

Ja, så ble jeg 23 år før jeg ble 2barnsmor. Jeg håper jo hele tiden at fødselen skal starte, men jeg kjenner at denne dagen håper jeg i grunn at jeg kan ha for meg selv. Og at lillegutt kan få sin egen dag. Såklart hadde det vært verdens beste bursdagsgave, men litt kjedelig for han å ikke få sin «egen» dag da. Men vi får bare vente å se.. Hehe!

Meg som lita..

På slike dager er det så koselig å se hvor mange som faktisk bryr seg, og som gidder å ta seg tid til å ønske en gratulerer med dagen. Utrolig hvor mye det varmer..:):) Av mamma og pappa fikk jeg mange dvder, som jeg kan kose meg hjemme i sofakroken med om kveldene. De vet jeg elsker å se film, og sparer litt på dvder. Og hva kan vel passe bedre enn dvder på denne tiden, da sofaen ofte er en god venn..:) I går kom svigermor og Kristoffers bror innom med også en koselig og spesiell gave..

Noen som kan gjette hva dette er?

Jeg kikket bare litt rart på dem når jeg åpnet gaven tror jeg.. Men forsto etterhvert hva det var. Et kjede og et skjell. Jeg skulle ønske meg noe, før jeg åpnet skjellet. Oppi skjellet lå det såklart en herlig perle fra havet! Utrolig spesielt og unikt. Perlen skulle jeg plassere inn i kjede, og ta på meg. Jeg fikk en perle med fargen «creme» som betyr «happiness & Emotional calm». Hva kunne passet bedre nå?.. Dette var en bursdag/barselgave og den falt veldig i smak!

Mamma ønsker seg noe, og deretter åpner skjellet..

Nydelige kjedet

Kvelden kom å jeg ble invitert bort til Rebekka. Herlige snuppa mi hadde laget deilig pizza (som skulle være en fødepizza. Nok et kjerringråd avblåst..) og kjøpt inn nydelig iste til kaffemaskinen. Jeg har jo en stor ting for iste, så dette passet ypperlig. Jeg fikk nydelig gave, og vi koset oss resten av kvelden med «secret life of an american teenager». En deilig og avslappende kveld..

Masse tofee sjokolade som jeg har helt dilla på om dagen. Willow tree figur (to alike) og et nydelig kort.

Fødepizza (som dere ser er litt sterk, men utrolig god!) og iste..

I dag sto vi opp kl 11 (!!). Deilig å sove lenge. Martinemor er litt av en syvsover innimellom ja. Martine og pappaen hadde laget kort til meg som bare var SÅ nydelig! Jeg fikk en fantastisk gave, som jeg skal skrive om senere.. Wait and see!! Kristoffer og Martine er nå ute en liten tur å fikser noe på jobben til Kristoffer. Når dem kommer hjem tror jeg dem hadde litt planer for dagen. Spennende!!:)

Ha en fiin fiin dag i dette nydelige været. Det skal iallfall jeg!

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Hipp hipp hurra!

  1. Gratulerer så mye med dagen Veronika! Enig i at d skal bli godt for lillegutt å få en egen dag, og for mamman og ha en egen dag også såklart :)

  2. Hurra for deg :) Jeg er veldig glad i deg og storkoser meg sammen med deg :) Det var jo bra (???) ikke fødepizzaen funket, for da hadde vi risikert at han kom idag :) Håper du koser deg, gleder meg til å høre om dagen din!

  3. Gratulerer så mye med dagen :)
    Lurer på om du vet hvor de har kjøpt det spesielle smykket? det hadde vært en super gave til min mor :)

  4. Gratulerer med dagen, gratulerer med dagen, gratulerer med dagen som er diiiiiien =) Hipp hurra for deg! Knip igjen i dag, og la han komme i morgen eller mandag. Om legen har rett så gjør han jo det =) Hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *