Jepp, da fikk jeg endelig dratt meg avgårde til frisøren :) Nydelig! Var blitt så langt og tungt nå. + at etterveksten hadde kommet grovt tilbake og stripene begynte å forsvinne.

Jeg ville beholde samme fasongen som jeg hadde. Kun klippe det litt opp + stripe det fra nytt ;)

(Syntes det er mer forskjell i virkeligheten men) Her er resultatet :

Btw: Idag er det fredag den 13. Uuh. Noen som har opplevd noe creepy?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Hjemme fra frisøren

  1. ja må gjøre noe m håret snart jeg å syns det er for lyst ser helt dumt ut. vil ha litt mer sånn som deg. men da må jeg til frisøren og det var jeg jo for litt siden og di var jo helt ubruklige. fikk ikke det som jeg ville i det hele tatt så farga over jeg :P skulle ha mørkere striper i det lyse jeg å men blei ikke det i det hele tatt så ikke forskjell. var en dårlig frisør. farga til og m 2 ganger fikk det haldig vis gratis men måtte betale 600 uansett. gidder ikke det en gang til.

  2. Hehe mhm enig der. Hatt det mørkt i perioder og helt lyst i perioder. Men syntes det blir litt mer «liv» når det er litt forskjellige farger :)
    Når jeg var hos frisøren tok jeg å bleika striper og la noen mørke etterpå. Flest underst, slik at jeg fikk beholde den lyse fargen over :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *