I dag laver snøen nok en gang ned og det er SÅ koselig! Planen i dag var egentlig å få besøk av studievennindene for litt pugging før eksamen på torsdag. Men med 2 barn som plutselig ble syke så ble heller dagen brukt til innekos med fine barna.. Og innimellom litt pugging på hu mor.. 

Matias og Martine har fått en kraftig hoste som rister godt nede i brystkassa.. Og i dag tidlig kastet Martine opp. Men heldigvis har det ikke kommet noe mer i dag, så vi får håpe dette ikke er omgangssyken. Litt pjuske er dem begge to, men vi krysser fingrene for at dette er noe som går raskt over. Nå er det jo straks jul!

Så en påminnelse til alle lesere og til alle andre bloggere. Nå er tiden inne for å nominere din favorittblogg til årets mammabloggawards! 
Foreldremanualen har i flere år nå hatt denne konkuransen og det er like spennede vært år. Min bestevenninde Rebekka har jo flere år på rad fått en pris, noe hun såklart fortjener!
Kategoriene du kan nominere din favorittblogg/bloggere er 
1. Årets mest kreative mammablogg
2. Årets mest inspirerende mammablogg
3. Årets morsomste mammablogg
4. Årets mest estetiske mammablogg
5. Årets mest velskrevne mammablogg
6. Årets mest originale mammablogg
7. Årets pappablogg
Om du ønsker å nominere din favorittblogg kan du enkelt gjøre det ved å legge igjen en kommentar under deres innlegg HER
Hvem blogg mener du passer best under hver enkelt kategori? Husk at her kan du nominere HVEM du vil.. Uansett hvor stor bloggen er!:)

Slenger med et bilderas fra da vi prøvde å ta familiebilde med selvutløser i studio.. HAHA du kan jo se selv hvordan det gikk…:

Gosh….
Del innlegget mitt

8 thoughts on “Hjemmedag + mammablogg awards 2012

  1. For en fantastisk familie!!! Fikk en utrolig god følelse når jeg så disse bildene.. Lyser kjærlighet! Ååå sånn familie vil jeg ha en gang.. :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *