De siste årene har vi laget halloween gresskar her hjemme. Ungene elsker det – og syntes det er veldig stas å gå bort til det hver gang de går ut døren. I fjor var vi så sent ute med å kjøpe inn gresskar, og endte derfor opp med et bittelite gresskar. I år var vi tdligere ute, og fant et stort og fint et.

IMG_2439

Først måtte vi google en stund før Martine, Matias og Alida (nabojenta) ble enige om hvordan ansikt gresskaret skulle ha.

IMG_2443

Deretter måtte vi lage lokk på gresskaret, slik at vi kunne ta ut all innmaten. FOR en jobb! Innmaten sitter utrolig godt festet, så det er litt jobb. Når all innmaten var tatt ut skulle vi lage ansikt..

Untitled

Vi starter med å tegne på hvor øyne, nese og munn skulle være. Deretter var det bare å begynne å skjære det ut.

IMG_2451

Når gresskaret var ferdig tok vi frem telys for å ha inni gresskaret. Men mannen hadde en annen ide! Leddlys (mannfolk..) Men det ble jo utrolig kult. Så i år har vi gresskar med leddlys :)

IMG_2452 IMG_2476

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Hjemmelaget halloween gresskar

  1. Så hyggelig at du er «tilbake»! Veldig koselig å lese om hytteturen, det inspirerte til sjelero… Takk for tips om gresskar, det tror jeg jammen vi skal gjøre i år! Lager dere noe av innmaten? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *