Jeg har ikke fått vist dere det flotte bordet Kristoffer og hans kamerat Joakim har laget. Det er foreløbig ubehandlet, så derfor bruker vi idag en voksduk over. Planen er å beise overflaten, og male bena hvite. Så kom gjerne med forslag på beis dere mener kunne passet inn på kjøkkenet vårt. Vi har jo grå vegger :) Gulvene på kjøkkenet og stuen har vi et stort ønske å bytte ut etterhvert, da til et mer grått laminatgulv.

Untitled

Jeg er fortsatt usikker på hvilke type stoler vi skal inntill bordet. Jeg ønsker å lage en stor og god benk inni karnappet (med masse puter), men mannen mener det er mer praktisk med stoler. Så vi blir ikke helt enige der.. Praktisk eller koselig? :P

Gleder meg til å vise dere detaljene på bordet. For her har dem ikke snekret sammen et par planker akkurat! Her har de jobbet uendelig mange kvelder. De har kuttet opp, limt sammen osv. Flinke mannfolk!!:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Hjemmesnekret spisestuebord

 1. Enig i at en benk hadde passet bra hos dere, men kanskje mer praktisk med stoler om dere skal ha endel gjester?

  Hva med å male beina hvite og beise platen i drivved eller hvitvaske den?

  Når det kommer til gulv; hvorfor bytte ut parkett med laminat? Parkett er bedre å gå på, finere å se på om mer eksklusivt enn laminat?

  Lykke til med valgene :-)

  • Jepp er jo kanskje mer praktisk med stoler med tanke på når vi har besøk. Derfor vi er i tvil ;)
   Planen var å male bena hvite og beise overflaten ja :)
   Vi ønsker å bytte ut parketten i stuen fordi vi ønsker et annet utsene, samt at den har begynt å bli veldig ripete og har flere hakk. Noen steder den har blitt ødelagt. Så den er veldig moden for utskifting. Vi har lagt laminat ellers i huset og er utrolig fornøyd med det. Samt at det er bedre for lommeboken :) Så ønsker vi da gulv som går i et i både stue og kjøkken ;) Nå er det skille der ;)

   Takk for det :D

 2. Nydelig. Her var det mannen som vant spisestuediskusjonen. Jeg ville nemligha spisestuesofa, men mannen mente det så bedre ut med stoler. Jeg er fremdeles fast bestemt på at mittopplegg ville ha sett best ut (he he), men jeg lot mannen få viljen sin. Og jeg er godt fornøyd med spisestuesofa vår altså. Så jeg klager ikke..

 3. Jeg ville laget benk/sofa i karnappet. Kanskje med lokk så du kan ha oppbevaring under? JEg hadde det på soverommet som liten, i karnappet som var der :)

  Dere har det sååå fint <3

 4. Snakk om stort og godt kjøkken og stor og go sitte plass!!! Har sjølv stort kjøkken og plass te 10-12 rundt bordet men då er de fult! Kunne tenkt meg so pass me luft so du har ja!! Ååå…e så med på den tanken om heimesnekkra sofa me masse pute og kos!!! E vel både praktisk og kos de vel? Sleppe å flytte så mange stola når en ska vaske golv og en kan ta mårra kaffeni armkroken i sofane…:) og me en så flink mann som du har e de nok gjort på null komma niks;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *