For ei lita stund tilbake fikk vi noen nydelige hjemmestrikkede sokker av Eva. Eva er kusinen til min svigermor, og bor i Kristiansand..:) Jeg bare digger dem! Dem har ikke noen hæl, så passer veldig greit uansett str på de små bena.. De er varme og gode, og ikke minst nydelig for lille Martine å ha på. Jeg elsker måten hun hadde laget en fin kant på øverst på sokkene. Jeg sa klart ifra til min svigermor at disse sokkene falt godt i smak..

 Hva er det i denne pakken tru?

Så her om dagen kom svigermor hjem fra kristiansand med en gave til Martine!! Og gjett hva det var.. Jo maange av de søte sokkene! Og denne gang med nydelige blomster på og mye annet fint JIPPI!!:))

Nydelige sokker med blomster på..
Andre flotte sokker..:D
Tuuusen takk Eva!!!!!!!! :)
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Hjemmestrikkede gaver…

  1. åååh så utrolig flotte sokker.. tror jeg jammen ejg skal prøve meg på selv. for åfelle til hæl på sokker var ikkeh elt lett merket jeg :) nydelige med heklet kant og blomster på ^^

  2. Å så nydelige de var, super søtt!

    Fargen beholdes fordi der er det stoff som ikke tar til seg farge ;) Slik noen ting av og til ikke gjør, men har var det poenget, har lært etterhvert hva som tar til seg farge og hva som ikke gjør det.

    Også supert å bruke om du har et par jeanse som begynner å bli blasse i fargen, farg dem mørkte igjen :) Finnes masse farger.

    Ha en go helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *