Julegaven fra ungenes farmor i år var helt unik! Hun hadde nemlig strikket hele mariussettet til oss alle fire.. Vi fikk genserene til jul, og rett etterpå kom luer og leggvarmere fortløpende. Hun holder vistnok på med vanter i tilleg nå! Det er så mye mer enn vi noengang hadde forventet! Det er helt unikt. 

Hun er såå effektiv og det går unna i en fei. Ungenes farmor har ikke vært helt i form den siste tiden, men å strikke alt klart har hun prioritert.. Er hun ikke unik? 

Settet er SÅ fint og ikke minst varmt og deilig.. Ungene elsker det og det er alltid førstevalg når jeg åpner skuffen med luer.. Og disse leggvarmene har Martine virkelig lagt sin elsk på.. Hun skal ha dem på hele tiden.. 

Selv bruker jeg mitt sett ofte og kunne ikke vært mer fornøyd!! Det er jo litt koselig å ha like sett – hele familien da? :)
Og superfarmor har virkelig brukt fantasien.. For alle kunne ikke få helt likt. Nei jeg skulle få hårbånd siden jeg bruker mest av det. Martine skulle gå «langlue», mens Matias skulle få med dusk. Og kristoffer skulle få slippe dusken. Vanligvis følger det med sokker til dette settet. Men farmor har gjort om oppskriften og laget leggvarmere, slik at vi selv kan bestemme om vi ønsker varme sokker eller ikke oppi skoen. Det kommer jo ann på vær og type sko. Og i tillegg fikk jeg og Kristoffer arvet hennes mariussokker. Så da har vi begge deler. Fy, så heldige vi er..
PS: På bildene har dem ulldress fra name it under :)

Og i tillegg til ALT dette heiv hun seg rundt å strikket både ullvanter OG tovet votter til Matias for å håpe at dette skulle hjelpe på hans ekstrem kalde hender.. 
Et ord: UNIK!
Del innlegget mitt

20 thoughts on “«Hjemmestrikket mariussett»

 1. Suuper fint :-) Likte langlua! Snill og god farmor,fytti.
  Kajsa fikk genser og lue til jul av min mormor.
  Majken sin dress kommer til høsten,da har hun mer bruk for den
  God klem <3

 2. Nydelig. Jeg fikk løper og grytevotter av mamma i julegave. Og ungene fikk klær. Henholdsvis en kjole til Ingrid og heldress til Cornelis! Mariusstrikk er bare helt nydelig!

 3. Dere er kjempe heldige ! Så kjekt med likt sett til alle sammen :) Helt supert :D Ho er jammen flink :):)
  God lørdag til dere søta !:)
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *