Ja, det er fler av dere lesere som har fortalt meg at dere er spente på å se hvordan vi har fått det osv.. Grunen til at jeg ikke har lagt ut noen bilder av hjemmet vårt enda, er vel fordi jeg ikke har følt at det har sett så veldig fint ut her enda.. Det tar jo litt tid og penger til før en får det fint overalt og ikke minst hjemmekoselig…

Spisestuen

Men det begynner nå å hjelpe seg, og jeg vil nå vise dere hvordan det ser ut hjemme hos oss foreløbig. Vi har ikke fått så mye opp på veggene enda, men det kommer.. Jeg legger jo ut bilder etterhvert som vi får det enda koseligere..

Stuen

Stuen vår er som en L.. Den er lang og litt smal… Men vi utnytter plassen og gjør det beste ut av det. Her er enden på stuen som da er Martine sitt lekerom. Deilig med ett eget rom til henne. Da kan mor ha det akkuart som hun selv vil ha det i hovedstuen uten masse leker og lekegrind som står i veien. Hehe. I hovedstuen har vi parkett, så veldig greit at det ikke er parkett på lekerommet…


Innsynet til lekerommet til Martine fra hovedstuen..

Inne på lekerommet har Martine masse lekegrind, 2 sakkosekker, en lekehest, ett pusleteppe og såklart har hun vårt kjære kjæledyr Maximus inne hos seg. Vår chinchilla… Det buret er rett og slett ikke noe fint og passer ikke inn. Men vi får se om vi enten laget nytt bur, eller maler det vi har…

Ut i fra lekerommet til Martine ser man dette.. Dette er da hjørnet av stuen.. Har ikke helt bestemt oss for hva vi vil ha her.. Enten så blir det noen skap eller hyller.. Eller så har vi tenkt på å ha to stoler og ett bord i midten. Enn så lenge står det noen dvdhyller der, ett lys, en håndstøvsuger og puffen som hører til vår nye sofa!

Mange muligheter… Bildet ble tatt litt nærme, så ser egentlig litt lite ut her. Men det er faktisk litt større..


Synet fra sofan.. Til høyre ser dere da lekerommet til Martine.

Så kommer det tvkroken vår. Og her ser dere også den nye sofan vår. Den er ekstremt stor. Deiilig det ja.. Er litt vanskelig å se på ett bilde hvor stor den er, men hvis dere ser iforhold til lampene på veggen, og det 42 tommers tv på veggen, så får dere kansje en aning.. Er godt fornøyd med kjøpet iallefall. Deilig å bare smuge seg inn i kroken med ett teppe rundt seg og fyre i peisen!!..


Vår lille kosekrok..


Litt detaljer.. Her er da tvbenken jeg malet om. Ble bra til slutt syntes jeg.. Tema i stuen nå er turkist. En fresh og deilig farge…

Spisestuen

Dette bildet har jeg tatt mens jeg sto på kjøkkenet. Vi har ett ganske så greit kjøkken og en nydelig spisestue utenfor den. Her er ett bildet av spisestuen. Som dere ser er det ikke stort annet enn en spisestue og en liftgardin. Her har vi mange planer fremover, så blir spennede.. Noen som har noen gode ideèr om hvordan vi kan innrede dette rommet? Har endel tanker i hodet selv, men tar gjerne imot råd og tips…

Mye som kan gjøres her. Spisestuen har vi fått av Kristoffer sin pappa. Vi skal trekke om putene på stolene. Også lurer jeg på om jeg skal male den hvit? Hva syntes dere? Eller kansje gjøre noe annet med den? Gardiner også kommer til å gjøre mye i dette rommet..

Mor i huset har øvet litt på scrappingkunnskapene sine igjen, og tenkte at noe som dette kan jeg henge på en av småveggene i spisestuen.. Hvordan dette blir får dere se etterhvert..

Ja, dette var litt av hjemmet vårt.. Litt og litt kommer jeg til å vise frem mer etterhvert.. Bare ha litt tålodighet, for jeg er kansje en bitteliten perfeksjonist?

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Hjemmet mitt

 1. Enig med «min vinterverden» En godstol, lampe og kanskje ett lite rundt sølvbord under vinduet utenfor leke rommet til Martine ville nok blitt fint! Med en stol har du jo plass til en liten bok hylle/skap der også :)

 2. Her er det blitt UTROLIG fint!! :D
  Kjempe fin sil du har også, akuratt slik jeg drømmer om :)

  perfekt plass til juletreet i nærheten av det hjørnet foran vinduet der! :D

  Å tror det hadde blitt bra om du kunn hadde malt det buret til maximus :) det enkle er ofte det beste vettu :) Søte martine leker mens mamman blogger ser jeg :) hehe

  SV: ingenting er galt, men kan hende noen som har det, jeg veit noen har problemer med å kommentere på min..

  men da kan jeg bare fortsette med å kommentere her, jeg veit hvor morro det er med kommentarer :) thihi

 3. Så fint dere har fått det i huset:) Glerder meg til å se flere bilder. Morsomt at du har malt den tvbenken, har maken selv og malte den hvit da vi flyttet inn i nytt hus i mai:) Ble kjempefin som hvit..
  Gleder meg til å se flere bilder av huset deres, er gøy med litt inspirasjon:)
  Hilsen Yvonne, Augustsnuppe:)

 4. Så fint dere har fått det!!
  Deilig med stor sofa tenker jeg, ja :)

  Jeg tar meg den frihet til å komme med et lite innspill til den kroken med bokhyllen… Jeg ville definitivt satt inn en stor og god ørelappstol med puff og en god leselampe… Det er jo et perfekt sted for lesestunder :)

  Ha en fantatisk dag!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *