Ja, nå var min kjære blitt langhåret igjen.. Så da tok jeg saksen frem og stusset han litt. Det vokser jo helt grusomt fort.. Jeg tenkte at det skulle bli deilig å få gjort noe småtteri, annet enn å ligge rett ut på sofan. Jeg følte meg bedre, og hoppet i denne jobben.. Halveis under klippingen ble jeg bare utrolig kvalm. Men hva kan en gjøre a? Man kan jo ikke stoppe når halve håret er klippet. Så jeg fikk til slutt avsluttet det. Jeg tok en rask dusj, noe som bare gjorde det værre! Kvalemen er helt ekstrem. Huff, hvor lenge varer dette tru?

Sist vi klippet håret brukte vi ikke noe over klærne. Og det var ikke så lurt! Etter mange vask var det irriterende håret der enda.. Huff. Så denne gangen brukte vi plast som vi bruker under ting vi maler. Hehe.. Hånkle er brukt til hårfarging før, derfor de brune flekkene.

Nå hadde det blitt litt langt ja. Og det er vel ingen sveis å ha..

Da var vi ferdig, og har klæset i litt hårvoks..

Jeg ser såklart nå at jeg var litt vel sliten på slutten, for kantene ved ørene skulle klippes litt lengre opp, men det får jeg ta etterpå..

Til alle menn der ute som liker å «rufse» til håret! Min kjære er en av dem, og han har letet lenge og vell etter en voks som holder. Mange er bra, men dem faller ut av håret innen dagen er omme. Noen etterlater også ett tørt og livløst hår. Men for noen år siden fant Kristoffer sin drømmevoks, som han har brukt fast etter den gang. Den ser ikke unaturlig ut i håret. Den former bra, og den varer lenge. Den varer rett og slett helt til du dusjer igjen! Og ikke minst lukter den digg!

Erratic. Vi kjøper den på tango frisør, men kan nok fåes kjøpt andre plasser også..
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Hobbyfrisøren er på`n igjen.

  1. Flink du er jenta mi:) Kvalmen er godt tilbake i kroppen her å etter at den bedret seg litt i går kveld ja! Men .. jobbe må man.. huff..gruer meg…bare ett par timer til jobb nå:/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *