med herlig lyng…

I dag har vært en dag med mye på planen.. Jeg har lenge tenkt at jeg må sette av tid til å få handlet inn litt lyng på utsiden her. Men dagen i dag trodde jeg skulle bli den siste til noe lyngplanting.. For på agendaen i dag sto det: vaksine+legebesøk på heistad helsestasjon, time på porsgrunn helsestasjon, fysiotrening, henting av Martine, svømming for Martine og tilslutt foreldremøte.. Puh..

Blomstene SKREK etter en oppfriskning..

Mens andre blomster står like fine som før..

Men så viste det seg at jeg fikk en times «pause» mellom helsestasjonsbesøkene. Og da var det bare å holde tempo i gang.. Så på 1,2,3 fikk jeg handlet inn litt lyng og plantet. Det ble SÅ koselig.. Og nå…

ER HØSTEN HER!
Del innlegget mitt

One thought on “Høsten er innviet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *