Det er kansje litt vilt å si.. Men det er endeelig høstferie! Jeg rakk jo bare gå en uke på skolen før det var ferie. Men det er rart hvor sliten man faktisk blir av skole hver dag, når man ikke lengre er vandt til det.. Det er jo 4 år siden jeg gikk ut av skolen..

I høstferien skal jeg jobbe litt, men mest av alt koose meg! Jeg føler jeg virkelig har fått hentet inn masse energi hitill denne uken. Kristoffer har levert Martine i bhg da han drar på jobb, så mor har fått sovet ut og slappet av. Det har vært utrooli deilig, med tanke på hvor sliten jeg har vært i det siste..

Til tordag skal vi ha bloggtreff for oss grenlandsbloggere. Bare å hive seg på om noen vil være med. Vi skal også da avtale litt om hvordan vi gjør det med kjøring og hvor vi skal møtes på Oslotreffet som er til lørdag. Ja for da skal vi endelig få møte mange av bloggerene som bor langt unna. Dette er for ALLE bloggere, så hiv deg på om du vil være med..:)

Ellers merker jeg litt bloggtørke om dagen.. Kansje fordi responsen har vært litt mindre den siste tiden.. Utrolig hvor mye det gjør igrunn. Selv har dagene vært hektiske, så om jeg har vært en dårlig kommenterer tilbake beklager jeg det :D Jeg kommer sterkere tilbake! Kom gjerne med ønsker om bloggmateriale :)

Ps: Bildene er helt random bilder fra de siste dagene. Skrytebilder av vår lille solstråle..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Høstferie

 1. Hei Veronika :D jeg er inne å leser på din blogg HVER dag :D syns det kjempe gøy :D

  Klem Kristine Gregersen

 2. Hei A.L

  Jeg er helt enig med deg, syntes såklart det samme selv.. Om du har kommentert tidligere, og ikke fått noe respons beklager jeg..

  Ting går noenganger i glemmeboken. jeg prøver så godt jeg kan å svare på som, kommentere tilbake og svare på evt mld og mail :)

 3. hei hei..
  jeg personlig syntes det er veldig kjedelig å komentere blogger som ikke gir noe respons eller svar på kommentaren din… så det er grunnen til at jeg er dårlig på å kommentere…

  Hilsen A.L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *