Høsten kommer snikende, og det er på tide å fylle litt opp i klesskapet til Martine. Hun vokser så fort nå! Hun bruker nå str 82, og har såvidt begynt på str 92.. Når jeg kjøpte pysjer til henne ble jeg i grunn helt satt ut av hvor store dem var! Jenta mi begynner virkelig å bli stor jente nå.. Her er noe av det vi trengte nå!:)

 Hettegensere var noe hun trang veldig.. Her kjøpte jeg en lilla søt rutete genser.. Hun har denne genseren i rosa også.. Hehe
Etter å ha leitet overalt etter body i str 92 fikk jeg tips fra Linn om at name it hadde dette.. Utrolig at HM, kappahl og cubus ikke selger bodyer over str 86..
Kjøpte fire søte pyjamaser.. Her er 3 av dem-.
Og den siste med den søte teksten: «Sover?? Ligger her og tenker på mine neste sprell..»
En søt joggedress.. Martine er litt lei av å bli tatt bilder på her.. ha ha

Deilig nå om høsten er fleecedresser/jakker.. Så dette var jeg på utkikk etter! Så kom jeg over jakke og bukse til 99,- på g sport. Deilig var den, og Martine også elsker den. Ja, for nå er hun såpass bevist at hun sier tydelig ifra hva hun vil ha på og ikke. Om morgen er det hyling når vi skal ta av pysjen. For denne jenta elsker pysj/onepice osv..:P Kjøpte også hårbånd/hansker osv.. Litt nødvendige ting nå fremover..

 Martine lusker seg inn i gangen.. Her er fleecedressen og fleecepannebånd
Hansker..
En søt fleecejakke med hjerter..

Sko er også noe Martine trengte sårt.. Eller.. Sko har hun egentlig nok av! Hun har jo en skogal mor… Men vanntette, varme sko var noe hun trengte. Litt kjedelig å gå med joggesko ute når det regner.. Jeg har lenge leitet etter cherrox som er litt mykere enn vanlige cherrox.. Men hver gang jeg har vært i butikkene har dem ikke str hennes… Alle sier at dem skulle ha kommet 1 september, men blitt forsinket.. Så nå orket jeg ikke vente lengre.. Da ble det til slutt støvler med ekstra flissåle oppi. Dem var myke og lette, så det går gå. Kjøpte også noen gode vanntette høstsko! Dem er foret, men ikke fult så mye som vintersko. Geniale sko nå på høsten.. Kjekt også at dem er vanntette… Men om det regner er det nok best med støvlene..:) Vi kjøpte også ett par tøfler med hello kitty..:)

 Nye tøfler..
Norheim høst/vårsko
Hello kitty støvler..
Så ble skohyllen til Martine fylt litt opp..

Til alle dere som gjettet på forige innlegg.. Toalettene på Betania holder på å pusses opp, av meg og Rebekka.. Disse hører til ungdsomsrommet, så Rebekka har funnet en skikkelig kul vri på rommene.. Derfor de knalle fargene… Følg med, så kommer nok resultatet når det er ferdig..:) Vi koset oss med lunch innimellom all jobbingen.

 Herlige Rebekka koser seg med nystekte rundstykker og lunchkake..

Når jeg kom hjem i dag sto det en stor herlig blomsterbukett på bordet.. Min kjære ville gi meg en oppmerksomhet.. Da jeg spurte han hvorfor jeg fikk denne svarte han «fordi det er så lenge siden..» Herligere mann skal man lete lenge etter. Han hadde nettopp kommet hjem fra jobb. Men fordi hadde han kjøpt blomster OG laget middag..:)

 Blomst til MEG

Tusen takk min kjære mann
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Høstshopping til Martine og svar på gjettekonkuranse

 1. SÅåå mye fint til snuppa :D Den øverste genseren har Kajsa ogås,hihi.
  Godt du fant bodyer i str 92 :)
  Åååh,herlige mannen din da,smeeelt <3

 2. Slike Fleece dresser fra G-sport har jeg også kjøpt, bare i blå og brun, de er super mye og gode.
  Masse godt og varmt tøy og sko de små trenger nå.
  Og du har handla så mye flott, en velkledd frøken du har i hus =D

 3. Mye herlig tøy :) Shopping er gøy :D Gleder meg til å se det ferdige resultatet :) Tror dere to er veldig kreative så det blir gøy :) Ha en riktig god helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *