Da jeg gikk gravid med Martine hadde jeg tenkt litt på dette med snekkerbukse.. Det er jo vanvittig søtt på gravide syntes nå jeg… Nå er det nok mange der ute som river seg i håret og føler jeg lever i gamledager.. Men JEG personlig liker det veldig godt!

Men det er jo gått litt av markedet og er omtrent umulig å få tak i… Helt til jeg endelig fant en! På La Redoute sine nettsider.. Jeg var litt i tvil om denne var fin på da det var litt rar fasong på den.. Men hva kan man tape på det? Fins jo ikke slike andre steder så..

Da ble den bestilt, og den passet perfekt. Nydelig å ha på! God støtte for magen. Nesten som en kosedress med mageholder. Jeg tror ikke jeg kunne sett for meg å gå med slike snekkerbukser på eks skole og jobb. Men sånn til kosedress er den helt perfekt.. Selvom jeg liker godt snekkerbukser, er det ikke alle anledninger det passer inn i. Hehe..

Hva syntes du om snekkerbukse til gravide? Nå regner jeg med at det kommer både en del negative og positive meninger om snekkerbukser, og ja det er meningen. Så fyr løs! Bare ikke noe personlig, takk..:)

Del innlegget mitt

21 thoughts on “Hot or not?

 1. Er en mann på 40 som bruker både snekkerbukse og snekkershorts, da jeg var barn var slike klær også noe som ble brukt, det samme da jeg var ungdom, ser derfor ingen hindring i at jeg fremdeles bruker snekkerbukse den dag i dag :-)
  Snekkerbukse kan brukes av både menn,kvinner,gutter og jenter.

 2. Jeg liker snekkerbukser på gravide jeg, og liksom det eneste jeg hadde sett for meg da jeg gikk gravid, var å gå i snekkerbukse. MEN, når den tiden kom var jeg akkurat ikke fin i den, så den tanken ble det ikke noe av! er som de over sier, noen kler det, andre ikke. Du kler den utrolig godt, jeg gjorde ikke det :p

 3. Det kommer veldig ann på hva du bruker til den… Hettegenser og snekkerbukse blir fort litt barnslig, men slik du er på bildet er det ganske kult :)

 4. synes du var søt med den eg :) hadde samme opplegget når eg gikk gravid, men da var det onepiece. så jo ut som en teletubbie der eg gikk, men var jo bare en kosedress;) Nydelig gravidmage har du også:) *savn*

 5. NOT! ;) Da hadde jeg heller valgt en jumpsuit :)
  (Når det er sagt er du den søteste gravide jeg har sett i snekkerbukse!:)

  Hilsen Julie

 6. Du er jo vedlig søt da. Men snekker bukse er en stor NOT og noe jeg aldri ville ha brukt når jeg er gravid. Men man er jo alle heldgvis forskjellige og liker forskjellige stiler =)

 7. Snekkerbukser kommer tilbake på moten igjen og igjen.. og på gravide er det utrolig fint!

  dumt at ting må være på moten for å få tak i det.. i å med at det kommer tilvbake baren oen år etterpå igjen, men sånn er det nå desverre..

  hvis du nå har funnet en snekkerbukse som er god å gå i, så kan det være lurt å legge den bortnår den ikke passer lenger, til en evt. senere graviditet. :) de er gull verdt!

 8. Snekkerbukse på gravide er hot. Og du kledde den veldig godt også:)
  Har hørt noen rykter om at snekkerbukse skal bli in igjen, men vet ikke om det stemmer:) Husker jeg elsket min når jeg gikk gravid, men synes ikke akkurat den er noe fin på meg nå, uten gravid magen:)

 9. I utgangspunktet syns jeg det er HOT, men det er som med mange andre klesplagg, ikke alle som kler det.
  Når det er sagt, så syns jeg du kledde den veldig godt:) (og kunne ønske jeg var av den typen også:p)

 10. HOT! :) Den snekkerbuksen der var jo kjempesøt på deg..! Hehe.. :) Husker jeg tenkte når jeg var liten at jeg ville ha snekkerbukse når jeg en gang ble gravid! hehe..

 11. Snekkerbukse på gravide mager er HOT!
  Jeg prøver å finne en som er shorts, så jeg ikke renner bort i sommer, men finner jeg ikke noe skal jeg joggu invitere i den samme som deg, og heller klippe av beina på den ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *