Helgen er snart over og en ny uke venter. For min del blir dette en veldig spennede, men også utfordrende uke. Det er mye som skal skje fremover og jeg håper denne uken kan gi meg noen svar. Men nok om det!

//Samarbeid

Hvorfor skinlove?

For flere år siden fikk jeg øynene opp for for hvor mange hudprodukter som man tror er «snille», men som faktisk er proppet full av stoffer som kan påvirke kroppen på en negativ måte. Jeg inngikk et samarbeid med to herlige jenter som satset alt på å selge produkter som skulle være fri for avfallsstoffer og parabener. Når Liv og Gunnhild startet opp Skinlove gikk de inn i det med hele sitt hjerte. De har sittet mangfoldige timer og lest forskningsartikler, og jeg er ganske sikker på at de har kunnskapen om hvordan hvert eneste ingrediens kan påvirke kroppen vår. De har gitt oss svaret på naturlig hudpleie kan være like bra – om ikke bedre enn dyr og eksklusiv hudpleie med mye tilsetningsstoffer.

Huden er kroppen største organ, og rundt 60 %av det vi smører på huden kan trekke inn i blodsystemet vårt. Forskerne har nå oppdaget at mange av disse kunstige stoffene er direkte skadelige for menneskekroppen. Noe er allerede godt dokumentert, som f.eks. parabenenes hormonpåvirkning.
– Hentet fra Skinlove.no

Skinlove har allerede skrevet mye spennede og sjokkerende fakta på nettsiden deres, men de svarer mer enn gjerne på flere spørsmål om det er noe du ikke finner svaret på. Det er vel også noe som skiller ut Skinlove. Når du bestiller varer kommer det alltid med en personlig liten hilsen. De gir deg lange og utdypende svar på hver mail du sender. Og de hjelper deg på veien mot å finne riktig produkter til din hudtype.

Skjermbilde 2016-01-24 kl. 12.48.01
– Hentet fra Skinlove sin nettside.

Rabattkode fra Skinlove

Nå er det jo en stund siden jeg har gitt ut en rabattkode her på bloggen, og flere har etterspurt dette. Så da sendte jeg en mail til skinlove og spurte pent om jeg kunne dele ut en rabatt på mine favorittprodukter. Og denne gangen valgte vi å dele denne på en litt mer «lønningsvennlig» dato. Så er det flere som kan benytte seg av tilbudet.

Rabattkode: Veronikas

Rabatt:
15% på Earth Mama Angel Balm
15 % på Pai Skincare
15 % på Calm balm «liten» og «Stor«

Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer, og det gjelder ikke «testprodukter». Tilbudet varer frem ut morgendagen – mandag 25/1 kl 24.00. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så det lønner seg å være raskt ute.

rabatt

Earth Mama Angel Balm

Under dette merket finner vi et knippe gode og naturlige produkter laget til mor og barn. Jeg viste ikke om disse produktene da jeg fikk barn. Men hadde jeg vist om dem, hadde jeg helt klart brukt dem. Derfor har dette ofte blitt svært populære «babyshower» gaver til venner som venter barn. Produktene jeg har fått svært mye tilbakemld på er helt klart «bottom spray» som lindrer sårhet nedentil rett etter fødsel. En redning etter fødsel sier de fleste. Det har også kommet en balm til samme bruksområde nå, som virker utrolig bra. Nippelkremen er jo også «et must» de første ukene som ammende.

Blandt dette merke finner man gode produkter til den gravide. Alt fra te som lindrer halsbrann, te som hjelper på morgenkvalme, krem for strekkmerker osv. Og det beste av alt – alt er 100% naturlig. For som jeg skrev over her så kommer mye av det vi smører på kroppen inn i blodsystemet vårt. Noe som igjen kommer over til babyen inni magen som vokser og utvikler seg.

Mange av produktene er også for det nyfødte barnet. Og om dere setter dere inn i hva «kjente barnemerker» inneholder tror jeg dere kommer til å holde disse produktene langt vekk fra det nyfødte barnet. Jeg tenker at det er viktig å vite hva man smører på en helt ny og skjør barnehud. Jeg personlig ELSKER shampoo og såpen fra dette merke. Den er mild og god + at den har en pumpefunksjon som gjør det enkelt for barne å hjelpe til selv.

MG_6468_7708-600x400

Pai Skincare

Dette er mitt favorittmerke! Jeg bruker daglig rens, toner, ansiktskrem og øyekrem. Er huden svært tørr hender det at jeg tar en peeling av huden før jeg smører ansiktet inn i litt olje før jeg legger meg. Da våkner jeg opp med en helt ny hud! I motsetning av mange andre oljer trekker denne godt inn i huden og etterlater seg ikke en fet overflate. Jeg har tidligere laget filmer fra da jeg påfører produkter fra pai. Dette kan du se her: (Pai mask, Pai exfoliator (peeling) og min daglig renserutine)

Håndkremen fra Pai er også noe som har reddet vinteren her hjemme. Vår datter Martine sliter med tørre hender hver vinter, og de siste årene har dette problemet oppstått hos meg også. De blir så tørre at det til slutt kommer små sprekker (selv hvor mye man smører). Uansett hva jeg smurte på tidligere måtte vi bare skylle det av igjen, siden det svei og var ekstremt vondt for henne. Etter vi startet å bruke denne håndkremen daglig + calm balm på de værste områdene har huden blitt myk og god igjen. Så her har vi denne kremen både på badet oppe og nede. Pluss at hun har den med i skolesekken.

IMG_1395-1024x683

Calm balm

Mirakelkremen som jeg valgte å kalle den når vi for første gang prøvde denne. Og som i ettertid tok HELT av. Etter at jeg skrev om calm balm ble den utsolgt på et blunk, og ryktene om «mirakelkremen» spredde seg raskt. Det var svært mange der ute som fikk ekstremt gode resultater etter å ha prøvd denne.

Det startet med at våre kjære sønn Matias slet så med tørr og sår hud rundt munn – noe MANGE sliter med nå på vintertider. Jeg prøvde ALT av produkter – selv av Skinlove sine egne produkter. Ingenting hjalp. Til jeg prøvde calm balm. Etter bare noen få dager var utslettet nesten helt borte – og etter en ukes tid kunne man ikke se antydning lengre. Jeg gav denne balmen til ei vennine som slet med «atopisk hånd». Hun hadde også prøvd «det meste» og hadde utrolig god effekt av denne. I dag er calm balm vår daglige redning. Vi bruker den til ALT og overalt på kroppen. Denne kommer i to størrelser, og mange starter med å prøve ut den lille – for så å gå over til den store etterhvert. Vi bruker den lille i barnehagen og har den store hjemme.

Untitled 10726635_10154745620140075_1403905282_n-550x550

Min erfaring med Skinlove

Med hjelp fra Liv og Gunnhild har jeg funnet produkter som passer perfekt til min kropp og hud. Det er ingen tvil om at jeg kommer til å fortsette med Skinlove sin økologiske hudpleie i mange mange år til. Uavhengig av samarbeid eller ikke. De siste årene har også ekstremt mange venner og bekjente startet med produktenem, og det er så moro å høre at de har samme erfaring som meg. – Ingen tvil om at det hjelper!

TIPS! Gå inn på min instagramprofil (veronikadoli) og bli med på en konkuranse om å vinne en «calm balm»

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Pleie som huden takker deg for

  1. Denne rabattkoden skal jeg benytte meg av!
    Calm Balm gjør underverker for mine tørre, sprukne hender, og alle Miriams stelleprodukter er fra Earth Mama Angel Baby =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *