Kære, kjære dere! Jeg er helt overveldet og rørt etter alle de fine, støttende og oppmuntrende tilbakemeldingene i gårsdagens innlegg. Dere har øset på med gode ord både her på bloggen, på facebook, på instagram og på snap! Jeg har ikke ord. Det var en stor klump i magen som vokste seg større da jeg trykte på publiser. Men litt etter litt forsvant klumpen og alle de vonde og redde følelsene når kommentarene strømmet på. Hadde dere bare vist hvor mye det betyr for meg. Som sakt var dette et ekstremt sårbart tema – så det ble noen tårer i går kveld.
Takk for alt dere er kjære lesere, følgere, venner, familie og bekjente.

I dag har Matias vært på sin andre tannlegetime. Han var kjempespent og ikke minst klar! Vi snakket litt om hva timen skulle gå ut på før vi kom slik at han fikk forberedt seg. I fjor måtte jeg sitte i stolen med han, mens i år klarte han seg HELT fint selv. Han hoppet opp i stolen, la seg tilrette og storkoste seg når stolen gikk opp og ned.

Untitled

20 tenner og null hull. Heldigvis ingen skade etter mye medisinbruk. Da blir vi fornøyd! Til premie valgte han en grønn sjørøverring. Dette var stas! Stolt som en hane gikk vi ut fra tannklinikken.

Untitled1 Untitled3

Og med en så flink gutt kommer det også en liten premie fra mor. Matias ønsket å dra i butikken for å plukke ut et blad. Han sto lenge å kikket da han ikke klarte bestemme seg for om han skulle velge ole brum eller vennebyen. Men når han plutselig så en «legobok» med polti var ikke valget vanskelig. DEN skulle han ha. Og den måtte såklart hele barnehagen se når han dro tilbake til barnehagen. Nå ligger den trygt på kjøkkenbenken å venter på ham til han kommer hjem.

IMG_4656 IMG_4658

PS: Vil du vinne et gavekort på 1000 kr bør du ta en titt innom bloggen i kveld! :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Hull? Eller null hull?

  1. Såå fint at tannlegebesøket går bra, ingenting er bedre enn det. Skjønne Matias :-)
    Fint innlegg under her også Veronika, så flink du er! Stå på videre! Og del gjeerne flere enkle middagsoppskrifter. Ser at du spiser så mye sunt og godt på snap. Ha en fin kveld. Klem fra meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *