Litt oppdatering her…

Først må jeg skrive litt om det grusomme været som kom på onsdagskveld (var det ikke onsdag a?). Det begynte med litt torden og lyn, men endte jo opp med at hele huset omtrendt rista og at strømmen gikk. Trodde dette bare var ett lite uskyldig uvær som kom jeg, men der tok jeg feil gitt. For vi satt oss ut for å se på og ta noen bilder, men etter at det slo ned rett nedi her fant vi ut at vi kansje burde gå inn ja. Steiike for ett vær. Jeg kan ikke huske sist det var SÅ ille…. Etter en stund gikk strømmen, og jeg merket da at jeg skjalv endel i buksa ja… Men så ble det koselig med levende lys i stua. Og når vi verken kunne se på tv, sitte på datan, høre på musikk osv så ble det til at vi satt i sofan med levende lys og snakka. Og det var jo faktisk veeldig koselig alikavel.


Krisstoffer sitter i stua med bena i elektrisk fotbad. Etter 10 min ca sier han: oii, dette er jo ikke så lurt da. Det er jo den største dødsfella når det lyner!


Da var det bare å ta bena opp i full fart og ta ut strømmen ja. Går det ann å bli så korttenkte`?


Slått ned av lynet sa du?

Torsdag (i går) hadde mamman min bursdag. Derfor var det middag og dessert hos mamma og pappa på kvelden. Kjempe koselig. Av oss fikk mamma en svart skinnjakke og dvd Max Manus. Noen andre som har sett denne? Er den bra? Har kjøpt den, men ikke rukket å se den enda..


Martine er ferdig pyntet og klar for å kjøre med bestefar opp til mormor sin bursdag. Martines første kjøretur. Hun giret tilogmed ja..


Meg og mamma var kveldens kokker..


Meg og Martine med Martines spreke oldeforeldre.


Anne poserer som vanlig. Ser du likheten?


Martine beundrer sin oldefar.


Her har mama med noen av bursdagsgavene. Til høyre har hun å seg en enkel turkis topp + en fin pyntetopp på utsiden. Dette fikk hun av broren min og svigersøster. Til høyre har hun på seg skunnjakka og holder dvd Max Manus i handa. Dette fikk hun av oss.

I går var det faktisk 4 år siden jeg og Kristoffer «møttes». Vi hadde jo kjent hverandre noen år igjenom Sondre, men den 16 juli 2005 kysset vi for første gang. Og etter den dagen styret vi en stund og etterhvert ble vi bare sammen. Så siden vi ikke har noen fast dato da vi ble sammen, har vi sakt 16 juli. Den dagen vi møttes! ååh så hærlig liv meg og gutten min har sammen. Elsker forholdet vårt, datteren vår, og ja såklart elsker jeg hele han! Han er bare så god tvers igjenom. Jeg ser frem til mange gode år sammen med han…


På badeplattformen på denne båten kysset meg og Kristoffer for første gang. Kvelden 16.07.05. Og for de som lurer så er det Kristoffer som er på vei ut i vannet på dette bildet, samme kvelden.

Den dagen meg gutten min «møttes»

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Hva har skjedd de siste dagene?

  1. Kristoffer poserer å greier:P hahe… så søte dere var daa… tør nesten ikke bla tilbake å se på bildene fra første kvelden til meg og Sondre.. haha ..

  2. Det uværet var rett og slett jævlig!! :/ Huff. . .
    Max Manus er utrolig bra,den burdte dere absolutt få sett! Sterk og god film :)

    Gratulerer sååå mye med jubileum,så koselig =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *