Jo nå skal jeg fortelle dere… Hehe..

I går hadde jeg og Anne en aldri så liten jentekveld. Skulle være litt sjåfører tenkte vi, men jammen var det få som trengte sjåfør den kvelden ja.. MEN gøy hadde vi det såklart fordi :) Vi dro ut på B A R i Skien en tur å tok e kaffe og eplemos :) Møtte litt kjentfolk og selveste sjefen og dama, Christian og Kari. Søte dere :)) Etterhvert dro vi videre til Mets og koset oss der og danset og digget litt utover kvelden.. Ble tom spandert cola på! Ikke værst. Hehe..  Og forresten kom vi i avsia denne gangen å gitt.. Byfjes da vettu!


Vi forbereder oss på å løpe fra B A R og ned på mets i øs pøs regnevær


Snuppene..

I dag dro Kristoffer på jobb, mens jeg og Martine koset oss hjemme. Kristoffer kom hjem mye tidligere enn forventet og siden det for engangsskyld var litt opphold så tok vi å vasket og vokset bilen vår! Og SÅ mange ganger jeg har sakt at jeg skal legge ut bilder av den «nye» bilen vår. Haha. Nå er det jo ett halvt år siden jeg kjøpte den. Haha. Veldig godt fornøyd da.. Det må jeg si. Kjempe familiebil! Kan legge ut noen skikkelig bilder imorgen jeg ;) Petter og Marte, ett venneparr skal overta leiligheten vår, så Petter kom innom med litt ekser vi setter på kottet. Jeg har nemlig ryddet ut og vasket hele kottet slik at de kan begynne å flytte inn der..


Martine og mamman sitter å ser på at pappa vasker bil


Pappan vasker bilen.. Såå flink atte


Mens hu mor tar seg av voksingen..


Petter er på flyttefot !:)

Når jeg kom tok Martine og Kristoffer seg en middagslur, mens jeg satt meg da litt på pcen. Og gjett hva jeg da så? En nyydelig skapning jeg har blitt kjent med for en liten stund siden hadde laget ett eget blogginnlegg om MEG.. Ååh, det varmet hjertet mitt.. Så mens jeg satt å leste dette samlet det seg opp noen dråper tårer i øyekrokene mine ja.. Jeg må jo også få sakt tilbake at denne jenta bare rett og slett er RÅ! Digger henne og alle de morsomme kommentarene hennes. God du snuppa! Trykk her for å komme inn på innlegget. Ta gjerne i farten en titt på den nydelige bloggen hennes :)


Headeren til Tonje :)

Ikveld blir det nok til at vi tar oss en liten tur på handelstevne, og hva som skjer utover kvelden får vi da se på ;) Det får dere vite imorgen.. Hehe… Ha en flott dag der ute alle sammen!


I love my dougther

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Hva skjer?

  1. Så skjønn hun er:)

    Så flott at du har laget en innsamlingstråd for hun som ikke har det så supert for tiden. Du fortjener det hun skrev om deg i bloggen sin:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *