I høst har Matias gått på svømming, og det har han virkelig hatt stor glede av. Vi gikk på babysvømming da han var liten, men måtte slutte siden han ble så mye syk – spesielt på vinteren! I sommer merket vi godt at Matias hadde behov for å bli tryggere i vannet. Og siden en haug fra barnehagen skulle på kurs kastet vi oss også på.

Det er pappaen i huset som har fulgt han opp på svømmingen, så jeg kan ikke uttale meg så mye om hvordan timene har vært. Men i følge Matias selv og pappaen har han utviklet seg stort. Han gikk fra å kun «vasse» til å dykke under vannet.

bilde

Og nå var kurset over og en STOLT Matias mottok «hvalmerket». Pins og diplom ble med hjem – akkurat slik som da jeg selv var liten. Godt noen ting ikke forandrer seg!:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Hvalmerket

  1. Så koselig <3 her er det mammaen som må bli tryggere på at ungene er i vannet :P hehe….

    Jeg har helt angst for barn og vann, de to i fellesskap gjør at det knyter seg i magen. Har vært sånn i 20 år snart. For da druknet kusinen min på 2 år.

  2. Fantastisk ☺ så lenge ikke alt forandrer seg så betyr det jo bare at det fungerer. Og det som fungerer trengs ikke å endres på. Flott merke og diplom til en flott gutt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *