Jeg blir bare mer og mer glad i dette hjørnet! Jeg var utrolig spent på om det var et riktig valg av meg å bytte ut spisestuen med disse stolene. Nå hadde vi jo fått oss en spisestue mellom kjøkken og stue, så vi trengte jo ikke to? Så fort stolene var på plass så jeg at dette kom til å bli bra. Da drømmelampen kom opp ble jeg rett og slett betatt! Vi hadde tidligere en klokke over stolene, men nå har denne byttet plass med to bilder av barna.

Planen er å kjøpe et koselig teppe til å ha under stolene. Jeg tenkte først på et rundt teppe, men har nå hellet mer mot en avlangt. Når det er på plass føler jeg at dette hjørnet blir komplett! Trommelbordet kommer nok til å byttes ut etterhvert, men det er ingenting som haster :)

IMG_0021

Jeg er SÅ glad jeg fikk tak i denne lampen før de var helt utsolgt. Den lager en slik lun og koselig stemning i stuen nå. Det koselige er jo at man sitter å ser bort på den fra sofaen. OG det er det første man ser når man kjører forbi huset på kveldene. Da kan man nemlig få et lite glimt inn verandadøren og inn mot lampen. Siden vi bor på toppen av en bakke, ser man kun lampen og ikke stolene eller gulvet. Deilig å ha det litt skjermet :)

Vi har allerede hatt mange koselig stunder i denne kroken. Både når jeg har hatt venninebesøk, men også med gode samtaler på kveldene sammen med min kjære mann. Når vi fikk disse stolene på plass, ble det plutselig mye enklere å sette oss litt unna «alt annet» og bare bruke litt tid på hverandre.

I just love it!

IMG_0029

// Stoler og puff fra IKEA // Plantepotte fra IKEA // Lampe fra living (utgått) // Rammer 50×70 cm fra IKEA

// Puter tilhører vår nye sofa. Moro å ta fargene litt opp ulike steder i stua. Straks skal en hylle opp over sofaen som er omtrendt samme farge som stolene. Gleder meg!

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Hvor gode minner skapes

 1. Kjempekoselig hjørnet :D
  Vi skal kjøpe ny sofa nå, sånn som dere har bare den standard varianten med toseter og kosehjørne, å vurderer denne stolen inntill, men i beige – men må nok på Ikea og prøvesitte først :))
  Er de gode og sitte i ? :)

  Ha en finfin helg,
  Klemmer

  • Takk takk =)

   ÅH jeg gleder meg masse til å se!!! =))
   Stolene er heeeelt nydelig å sitte i. Spesielt med puff. Vi hadde jo noen andre stoler her før, men etter at vi kjøpte disse blir hjørne MYE brukt. Nettop fordi stolene er så gode! Det var en viktig faktor nå som vi skulle ha nye stoler =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *