Hvem opplever ikke at man kommer ut av dusjen, og har dårlig tid. Kansje man ikke rekker å føne håret og fikse det før man må dra. Da blir det ofte til at håret tørker av seg selv, og i mitt tilfelle blir liggende flatt som en pannekake. Det er IKKE fint nei.. Jeg ser jo så rar ut med flatt hår…

Derfor gir jeg dere en liten film idag om hva jeg ofte gjør dersom jeg ikke rekker føne eller fikse håret før jeg må avgårde! Enjoy :)


Slik ble resultatet :)


Og slik ser det ut nå.. Mange timer etter.. Bruker man nok hårspray holder det veldig godt!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Hvordan fikse håret når man har dårlig tid

  1. Det er genialt! Har gjort det noen ganger før jeg ska på jobb, og de spør alltid hvordan jeg får til sp jevne krøller med en krølltang lissom!:P Hehe Lærte det av mamma husker jeg.. Hu hadde jo alltid krøller:)

  2. Flott tips det der. Ikke så sikker på om det fungerer like godt på mitt lange krøllete hår. Trenger liksom ikke fall i håret jeg, men mulig det hjelper å holde på krøllene da uten at de bruser seg for meg :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *