Ja, nå kommer vinteren. Ute ser det nydelig ut når snøen begynner å legge seg. Julen kommer inn i de mange hjem, med fine lys og juledekor! Det blir mye koselige selskaper med de man har kjærest. Masse gaveshopping osv. Det er en nydelig tid!

Vinter er tid for snø. Snø er tid for lek! Lek som å lage engel i snøen, bygge snømann.. Her er meg og min bror når vi var små! Endelig var snøen der..

Men når det kommer til oss mennesker og utsene blir mange ganger ting litt gråere. Huden blir blekere, håret blir ofte tørt og pustrete. Vi blir trøtte, siden det ikke er så lyst som det pleier å være! Det blir ikke lengre så enkelt å hive på seg noe enkelt, å fortsatt se bra ut. Nå må man på med lag på lag med klær, ytterklær osv.


Man blir trøtte av dette været.. Her er vel heller kansje min grunn at jeg var gravid! Hehe..

Det er vinter, og vi vil fortsatt se bra ut! Disse hærlige skapningene ser jo strålende ut. Mens jeg derimot, som står helt i bakrunnen til venstre på bildet ser ikke fult så bra ut. Den jakken var ikke det vakreste inntill en fin svart kjole. Men hvordan er det ikke a? Når man er høygravid og kun får på seg 1-2 jakker! hehe..

Jeg sitter ofte å surfer rundt på nettet for å få inspirasjon til hva man kan gjøre for å «piffe» seg litt opp, og gjøre noe nytt og spennende med utsene. Jeg surfer får å finne ut hvem merker som fungerer best, og hva som gir best resultat. Da tenker jeg på sminke, hårfarge, kremer, ansiktsmasker osv..

Her tester meg og Anne ut hårspray! Kom med tips om hvem du syntes er best, og hvorfor!
PS: Gravid her å! Hehe

Jeg har funnet noen små koselige ting, som kansje kunne vært en «piffup» nå i de mørke vinterstider.. Men jeg syntes også det hadde vært koselig om dere kunne lagt igjen en kommentar om deres anbefalinger og tips om hvordan «piffe» seg litt opp i vinterstidene. Når jeg har fått inn litt tips og anbefalinger skal jeg lage en flott innlegg med masse nyttige tips fra både dere lesere, venner utenom, nettsider og såklart mine egne lure småtips!


Jeg skal også prøve ut tipsene deres, og komme med tilbakemld! Hva sier dere, er dere med? Kom med tips! Alltid bra når jeg hører personlige erfaringer, istedet for fra nettsider osv. Der legger mange ut tips etter det man får betalt for.. Såå, ja dere skjønner..

Tipsene kan være alt bra en bra sminkemåte, evt forskjellige sminketyper, hårfarger, oppsats av hår, hårklipp, hårplagg, vinter/høstplagg, sammenheng av klesplagg, farger og fasonger, tips om evt forskjellige ansiktsmasker/selvbruningskremer/fuktighetskremer osv, nyttige ting å spise som fører til bedre hud. OSV. ja kom med alt av tips og anbefalinger. Dette blir spennede!


Når jeg har fått inn litt nyttige tips, kommer jeg tilbake med ett blogginnlegg om dette. Om 1-2 uker ca..

Men husk også å NYT denne flotte tiden! Ikke minst med dine kjæreste venner og familie! Her er jeg, Kristoffer og Benja på hyttetur. Kristoffer var virkelig fotogen her alså!


Og ikke minst. Bruk masse tid med din aller kjæreste… Her er meg og min høyttgo elskede Kristoffer..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Hvordan «piffe» seg litt opp

 1. et tips til! hehe ser ut som det ik var så mange som syns detta var så morro .. hehe men samma det. smør øyenvippene med sånn derre vasselin før du går og legger deg! da blir di lengre og super fine og tjukke etterhvert!=D og da blir de ikke så rørre og knekker ikke så lett=D

 2. Jeg har prøvd ut en frisørshampoo/balsam nå. Fått gratisprøver.. KMS AddVolume.. Den grønne serien. Den er veldig bra =) Pleier slitt hår, og håret blit ikke fullt så flatt:)

 3. Ååååå,jeg ble så glad når jeg så det første bildet ditt med snømann og greier.Merket at det kom tilbake noen minner fra barndommen og julestemninga kom:) Håper det kommer snø snart!
  Forresten veldig moro at du ble med på spørsmålsrunden min:)

 4. ja er utrolig viktig og ta vare på seg selv og føle seg bra=)
  den fra piz buin har jeg ikke merka noe skjolder på, den er såppas naturlig og fin at det har jeg ikke fått. men anvefaler å bruke den i bare annsiktet om du vil ha litt farge og en annen på kroppen om du skal det. for den blir ik kjempe brun. men husk og kjøp peeleng krem el noe og bruk den hver gang du smører på =) da får du ik skjolder

 5. bra innlegg vero;) jeg har et tips jeg kom på nå i farta

  annsiktsmaske: eggehvite og smør det utover annsiktet og la det stivne og skyll av m varmt og så kaldt vann. det er utrolig bra syns jeg, jeg kjøper ikke lenger annsiktsmasker. kan og bruke banan mot tørr hud. mos den og smør inn i ansiktet og la den stivne. og vask av.

  selvbruning; min favoritt er den fra Piz Buin, til ansiktet fås kjøpt på hm. den blir kjempe fin . ikke for mørk/ orange på vinteren. perfekt farge til denne årstiden. den er verdt og teste ut syns jeg.

  kommer med fler tips om jeg kommer på mer=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *