Påskemorgen.. Dagen ungene har ventet på i mange uker og dager.

Matias er førstemann som kommer inn til oss. Han legger seg opp i sengen vår, og ønsker å kose litt der før vi står opp. Dette gir Kristoffer god nok tid til å løpe ned å gjemme påskeeggene som lå klare i gangen nede. Han strør «haregodteribæsj» på utsiden, slik vi har gjort hvert år.

IMG_6841

Martine våkner og kommer inn til oss. Hun husket godt hvem dag det var og ropte ut: KANSKJE PÅSKEHAREN HAR VÆRT HER? Vips spretter Matias opp, og raskt innser han at det er PÅSKEAFTEN! De kler på seg i full fart, og løper ned i rekordfart. Når de kommer ut er de raske med å finne hvert sitt påskeegg. Matias fant sitt under traktoren, mens Martine sitt ligger gjemt inne i en blomst. Litt dårlig gjemt? – kremter jeg til Kristoffer.. Ungene er i ekstase..

IMG_6833 IMG_6828 IMG_6831

Så oppdager de bæsjen! Oii, utbryter jeg. Her har vist påskeharen bæsjet godteri i år også. 6åringen er ikke enig. Det er jo ikke slik harebæsjen så ut i fjor!? Jeg tenker tilbake på hvordan Kristoffer og jeg diskuterte oss frem til hvem type vi skulle bruke som «påskeharebæsj» i år. Vi fikk forklart oss unna med at det måtte være påskeharen som hadde sølt litt godteri når han spratt rundt i hagen.

IMG_6837

Når ungen åpner påskeegget sitt finner de noe av det samme godteriet som ble brukt som «bæsj» i fjor. HÆ!?! – utbryter 6åringen. Hvorfor ligger det påskeharebæsj inni påskeegget? Hmm, hvordan forklarer man det?

IMG_6848 IMG_6849

Note to self: Se på bilder fra fjoråret for å se hvem type godteri man brukte som påskeharegodteribæsj i fjor..

MG_2284_4927-600x400

– Bilde fra i fjor..

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Påskeharegodteribæsj TABBE !!

  1. Hehe.. Kanskje ikke helt smart det der.. Lol.. Her har vi også påskeeggjakt, men uten bæsj da..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *