Nå er jeg på 6.dagen siden operasjonen, så nå nærmer det seg den første uken.. Har fått mange koselig tilbakemld fra leserene her, noe jeg setter stor pris på. Varmer det vettu, i en slik tid. Mange forteller også om sine egne erfaringer, noe som betyr at mange av mine lesere har gått igjennom dette selv. Så da har jeg ett spm til dere.. I begynnelsen var det vondt, men når smertestillende fungerte fikk jeg i meg noe mat uten ubehag. Det som var ubehagelig var jo det å svelge. Men igår begynte det å svi hver gang jeg spiste. Uansett hva jeg spiste liksom. Det svir noe sykt hver gang noe kommer ned i halsen min. Uansett om det er vann eller mat. Er dette normalt? Betyr kansje dette at det gror?

Morgen er rett og slett værst. Smertestillende har gått ut. Jeg må ha mer smertestillende, men som oftes våkner jeg til magesmerter. Så ikke lett å vite hva en skal gjøre da. Greia er også den at smertene har blitt værre for hver morgen. Og i natt våknet jeg kl 04.00 av SYKE smerter. Vondere enn de noengang har vært før.Jeg trodde, som jeg også har hørt at smertene blir mindre og mindre den første uken. Ikke værre og værre? Noen som har noen erfariger? I dag ringte også min kjære til legen for meg. Der fikk han skrevet ut brusetbl til meg, så nå håper jeg det blir litt bedre for magen. For det er hardt og tøft nok fra før å ha vondt i halsen. Og når man i tillegg sliter med syke magesmerter er det nesten uholdbart.. Men jeg sitter med godt mot, og venter og gleder meg til bedre tider..:) I skrivende stund har smertestillende begynt å fungerer ganske så greit, så kansje jeg klarer å sette meg litt ut idag? Vi får se :)

Min oppmuntring om dagen..:) Onkel sine solbriller passer perfekt.. Eller….

Jeg vet hvor dem skal være henn jeg mamma..

Ellers har som sakt mamman min vært kjempe god å ha i disse tider. I går handlet hun inn til meg, så jeg har litt å velge mellom. God som hun er har hun handlet inn grøt, supper, rislunch, sjokoladepudding, bananer osv. God fantasi har hun!:) I går kuttet hun ned noen av rosebuskene osv for meg. Deilig å få det gjort.. Det ser så mye bedre ut med engang. MEN jeg klør i fingrene!! Jeg vil ut å rake, fikse i bedda, plante og pynte med blomster.. Overalt leser jeg om alle som er ute å koser seg i sola.. Det er nok ikke lenge før jeg også tar bilen å drar en tur ut i sola jeg å. Hehe..:)

Denne oppmuntringen kom mamma hjem med til meg igår :)


Martine storkoser seg med mormor om dagen:)

Fremover nå jobber gutten min heldigvis normalt igjen, noe som vil si at vi får ettermiddagen/kvelden sammen. Han har jo jobbet på båtmesse, noe som vil si at han har vært vekk mesteparten av dagen. Han hadde tatt litt bilder av den ene båten dem selger nå. Fytti, de er grisefine! Da gleder jeg meg iallefall til sommeren! For da skal vi ut på båtturer :D:D Det som er morro med å ha en far og samboer som driver båtfirma er all båtkjøringen :D Mye sykt vi får prøve as :)

Fine båten :) Og den går ikke akkurat sakte nei..:P


Tenk deg å kjøre rundt med denne en sen sommerkveld :)

Det er motoren sin :) Evinrude er beeest :D

Fremover har jeg masse planer.. Masse bryllupsforbereding nå, siden det kun er 2 (!!) mnd igjen. Vi har idag booket nytt lokalet, deilig å ha det i boks :) Ellers har jeg noen småprosjeketer her hjemme. Som jeg såklart kommer til å blogge om etterhvert. Gled dere! Og kom gjerne med innspill om det er noe lesestoff dere savner her? Noe jeg skal blogge mer om?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Hvorfor blir ting bare værre? + litt godblogging

 1. Godt at vi kom oss ut litt i dag da!:D Deilig å få litt frisk luft håper jeg =)

  Å gleder meg også veldig til sommeren med masse båtkjøring!:) Kan jo bare se tilbake på filmene fra ifjor hahaha…

 2. Da jeg tok de for tre år siden, så ble det bedre i noen dager før det var værst ca 6-7-8 dagen og så ble det bedre helt til jeg ble frisk:) Og det er etter hva jeg har hørt/lest vanlig at det blir bedre-værre-bedre.
  God bedring!

 3. Hei, så koselig du liker hjemmet mitt :) Ja, det er mange fordeler med å bo i rekkehus, men drømmen er noe helt eget en gang ;)
  Men ett sted må man jo starte ikke sant? ;)) Hjemmefølelsen kommer vel snart håper jeg, men etter og ha bodd på 60 kvadrat i lang tid så er det litt vanskelig og fylle opp over 100kvadrat sånn med en gang .. hehe.

  Klem fra Jatte ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *