I dag har vært en koselig dag.. Formiddagen tilbringte jeg og Martine sammen med Rebekka og Thea. Vi var i det nye huset demmes, og det var jo blitt SÅ flott der. Var utrolig morro å endelig få se huset! Dem har jo holdt på nå i lange tider med oppussing. Eller ikke i lange tider, for dem har vært temlig kjappe. Vegger og tak er malt + masse annet er gjort. Rebekka har skrevet om mye på sin blogg, så ta en titt der om du er nyskjerrig. Rebekka hadde det SÅ fint, og jeg bare elsker stilen hennes!! Masse inspirasjon jaa :D Vi koset oss med lunch alle 4..:)

Tidligere idag viste Rebekka meg oppskriften på ett nydelig hjerte av bjørk hun hadde laget. Når jeg var hos henne fikk jeg se det endelige resultatet, og fytti så lekkert det var.. Sånn MÅTTE jeg prøve å lage engang. Har jo sett at det har blitt veldig inn med slike bjørkpynt, men har aldri skjønt meg på hvordan dette lages..

Pappan og Martine dro på babysvømming, mens jeg gikk å småryddet litt. Tørr ikke å dra i svømmehallen enda pga alle bakteriene der. Er også sykemeldt frem til søndag. Forlenget sykemld noe mer. Er enda ikke frisk. Er avhengig av å ha smertestillende i meg til enhver tid. Og av smertestillende blir jeg gåen i magen, og vet aldri når det kommer. Ikke morro å være på jobb da nei.. Men sakte men sikkert prøver jeg å komme meg litt ut, og komme tilbake til det «normale» liv :)

Men over til det jeg skulle si.. Når pappan og Martine kom hjem laget pappan god middag. NYDELIG å kunne spise litt mer noramlt igjen. Det går greit med slik mat nå sålenge jeg har tatt smertestillende. Imens steken sto i ovnen gikk jeg ut å plukket noe bjørk. Jeg bare MÅTTE prøve ut dette.. Først ble det helt mislykket! Men kristoffer kom med litt forslag og hjalp til litt, og tilslutt ble det nokså bra. Jeg tok en litt annen måte å gjøre dette på, enn hva Rebekka lærte meg, rett og slett fordi mange av kvistene var veldige tørre. Ble veldig fornøyd med resultatet iallefall. Se på Rebekkas blogg for bilde av hennes flotte hjerte, pluss litt «oppskrift».

Deilige middagen min kjære laget til meg idag. Poteter, brun saus, stek og rosenkål. NAM

Her har jeg plukket noen kvister.. Så starter prosjektet..

Martine sitter å spiser kveldsmat mens hu følger med på mamman sin

Og slikt ble mitt hjerte da.. Litt lite ståltråd nederst, men måtte bruke det jeg hadde..

Her slang jeg på noe av pynten jeg hadde liggende. Små glasshjertepærler og tre hvite blomster

Kvistene som ikke ble brukt pga at dem var for tørre ble lagt på verandan. Men plutselig kom jeg på en ting.. Jeg ville bruke dem til noe.. Jeg gikk ut å hentet dem, og sprayet dem i sølv. Puttet dem i en vase med litt svart dilldall nedi. Husker ikke hva det heter jeg, hehe! Laget også ett hjerte av restene av ståltråden og festet på litt hjerter. Veldig simpelt, men man bruker det man har..:) Kvistene var litt lange, så tror jeg skal kutte dem ned litt. Jeg får se!:)

Da var kvistene plassert i en vase.. Men det ble fortsatt litt kjedelig..

Deretter laget jeg ett enkelt hjerte av ståltråd og hjertepærler

Så fikk kvistene litt sølvlakkering

Festet en tynn sytråd rundt kvistene så dem ikke ble så seperate

Så hang jeg det hjemmelagede hjerte på kvistene

Så kom jeg på at det faktisk var på tide å gjøre det jeg lenge har tenkt på å gjøre. Bilder i rammene! Jeg har hele tiden hatt ett stort dilemma. Jeg har mange hvite vegger med ingenting på.. HVA skal man ha på veggene? Er mye jeg kunne tenkt meg, men pga innsparing til bryllupet tar vi oss ikke råd til dyre malerier og lerreter. Vi skal ønske oss noe av dette til bryllupet, pluss at vi kommer til å kjøpe inn litt etter bryllupet. Så da må man bruke det man har. Har alle rammene i stuen i «ribba» fra ikea. Dem er knallfine. De er svarte, noe jeg altid har likt veldig godt. Men nå syntes jeg rett og slett dette ble veldig hardt.. Jeg måtte gjøre noe med disse rammene. Plutselig fikk jeg en ide! Jeg ville spraye dem sølv. Men ikke helt sølv. Det svarte måtte skinne imellom. Så det gjorde jeg. Jeg satt i nye bilder, og resultatet ble ganske så bra syntes jeg!:) Det ble lysere og finere. Passet godt til de lyse bildene også.

Klare for spraylakkering. Her ser dere hvor mørke dem var..

Litt sølvspray…

Og slik ble veggen nå

En nærmere look. Her ser dere svartfargen skimmer igjennom

Vell, idag har jeg vært litt i det krative hjørnet. Deilig er det!! For føler i det siste at kreativiteten har stoppet litt opp. Idag kom den for fult i noen timer… Det er ikke noe jeg liker bedre..:)

Kommoden i gangen


Detaljer.. Levende lys er såå koselig

En flott dag :)
Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *