sitter jeg å ETER. Ja jeg hiver i meg masse hardt og godt! Ja, du leste riktig hardt.. Hehe, for det er nok noe jeg kommer til å savne i noen uker.. Mye snakk om denne «lille» operasjonen nå, men det er ALT jeg tenker på. Goosh.. Bare de får satt den ekle nåla inn i handa mi å får meg til å sovne er det greit. Da er det værste over. For når jeg våkner da så er jeg ferdig. Jeg er heldigvis først i køen, så får krysse fingrene for at det ikke kommer noe ekstra opp….


Akkuart nå sitter jeg fortsatt med arbeidskittelen på, for jeg er så slapp at jeg enda ikke har giddi å tatt den av.. :P Jeg sitter her å venter på min kjære som straks kommer hjem. Han har rigget opp til båtmesse i hele går og i dag, så dette blir nok bra. Messen vil bli på stevneplassen med MANGE båter og firmaer. Er du båtintressert, så ta en tur da :)

Båtmesse i Telemark 9. til 11. April 2010

på Stevneplassen

Når min kjære kommer hjem skal vi se på paradis hotel, og kose oss på sofan. For jeg får nok ikke sove med det første. Spenningen og klumpen i magen min nå er STOR…:P I fjor som meg og Anne var så hekta på paradis hotel syntes gutta det var SÅ tåpelig. Men denne sesongen følger dem faktisk med begge to. Selvom dem kansje ikke tørr innrømme det. Er det tilfeldig at jeg må sitte å vente på at Kristoffer kommer hjem før jeg kan se reprisen? Nope, trokke det.. Ser din mann på paradis hotel?

I dag fikk jeg også de flotte fotografbildene i posten. GOSH for noen flotte bilder. Hun er bare super dyktig.. Skal få sett litt over dem selv, så skal dere såklart få se… En liten smakebit skal dere få da :


Sitter nå med musikken på full guffe, og her skal dere få vite hvem av sangene som fenger mest i mitt øre om dagen. De er bare elskbare…

Del innlegget mitt

4 thoughts on “I dette øyeblikk

 1. åååh for et nydelig bilde!!!!! :D hælledussen! skjønner du gruer deg snuppa. men tenk positivt! blir nok mye bedre når alt er over. og da slipper du de plagene hver gang du blir forkjølet. ;)

 2. Er som du sier,tiden før dem setter i gang som er ille :p Gå sånn å vente og grue seg er ikke særlig gøy!
  Tenker masse på deg i dag snuppa!

  Haha,artig han ser på! Min kjæreste kikker stadig opp på tv`n bak pc`n. Men han sier selv det er noe søppel :p

  Nyyyydelig bilde :D Kan tenke meg de ble flotte!!

 3. Lykke til, det går nok kjempebra skal du se=)

  Her er vi begge hekta :P Men et kjent fenomen er jo at de er hekta i smug :P hehe, synes de er søte jeg!

  Ha en god natt, om du får sove da;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *