Skal vi holde sammen..

Mange lurer på hvordan jeg og Kristoffer klarer å holde gnisten og forelskelsen i sjakk.. Hvordan vi klarer å fungere så bra i hverdagen, og hvordan vi som par holder sammen om det meste av avgjørelser og bestemmelser..

Det er en grunn til at man sier «i gode og onde dager» når en gifter seg. For ja, det kommer onde dager der det kan være en utfordring å være i et ekteskap. Det kommer dager der man vil gi opp.. Det kommer dager der man føler man ikke klarer å få ting til å fungere igjen. Det er vel dette man kan kalle de «onde dagene». Man kan komme opp i store utfordringer som kan true et ekteskap, men jeg har sakt JA til å holde ved min manns side ved også de onde dagene..

Kommunikasjon er tingen. Fungerer ikke den er man rett og slett «lost». Det er vel en stor førsteplass på hva som må fungere i et ekteskap. Sammen på førsteplassen stiller vel også ærlighet og trygghet.. Når tider er vanskelig og jeg føler at «jeg har prøvd alt», må jeg gå inn i meg selv å tenke over hva som egentlig ikke fungerer.. Jeg prøver å sette meg inn i manns plass, og prøver å tenke meg hvordan han føler om situasjonen.. Kanskje man kommer frem til at man kanskje ikke har prøvd alt allikevel?…

I gode og onde dager.. Ja, de gode dagene.. Det er de som løfter ekteskapet opp. De gir kjærlighet og forelskelse på ny og på ny.. De får oss til å «takle» de «onde» dagene..

Jeg er heldig.. Jeg har en omsorgsfull og kjærlig mann som elsker meg. Han elsker våre to barn sammen med meg.

Har du husket å sette pris på din kjære i dag? Hvis ikke, gå å gi han et kyss og si du er glad i han.. Disse tre store ordene er veldig gode å høre..
Del innlegget mitt

7 thoughts on “I gode og onde dager..

  1. Hei! Jeg har kest ett tidligere innlegg fra deg ang rockering og South beach dietten. Ser det er 2 bøker av han inne på bokklubben. Hvilken anbefaler du?
    Tusen takk!
    Cathrine

  2. Så fine dere er. Og så flott innlegg. Både dette og det under om Martine og barnehagen. Jeg er spent selv på hvordan det vil gå med min Mathias. Han skal nemlig begynne rundt da jeg har termin med nr to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *