Det som er kjedelig med at de små vokser er jo at de søte fine klærne blir for små! Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med klesskapet til Matias og disse klærne kunne gjerne passet litt lengre kjenner jeg.. Han bruker nå str 80 og har såvidt begynt på 86. 
I går når jeg og mini var alene hjemme tok jeg noen bilder inn i hans klesskap som jeg tenkte jeg skulle vise dere.. Han har jo en dobbeltkommode med 6 lange skuffer som han har «hverdagsklær» i.. Utrolig deilig med stor og romslig plass til hans klær. Martine har et stort skap med masse hyller og en stang til å henge kjoler på, i tillegg til en enkel kommode med 3 skuffer.. God plass = gull verdt..
I Matias sitt skap liker jeg å henge opp klær som er litt finere enn vanlig. Skjorter. Og noen fine gensere osv.. Noe kunne sikkert vært i skuffen, men  lettere å få øye på dem når dem henger slik :) Skapet er utrolig lite og praktisk til et barnerom. Hensvik fra ikea!
 Name it
Skjorte fra pomp de lux og vest fra name it
Gardigen fra cubus. Genseren husker jeg ikke helt hvor var fra

 Cardigen fra memini og jakke fra pomp de lux..
BTW.. Jeg har planer om å ha en spørrerunde der spm kan stilles til Martine! Hun (vi) svarer med videoblogg. Spm kan stilles inne på min facebookside HER..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “I lillebrors klesskap..

  1. Såå utrolig mye fine klær han har. Er helt enig, de vokser alt for fort ut av klærne. Gikk igjennom alt babytøyet etter jentene mine og alt opp til str 80 ser jo helt ubrukt ut.

    Yvonne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *