30 desember dro jeg inn på Ikea med min kjære Kristoffer og vår nydelige jenteunge Martine. Vi hadde endel vi skulle handle inn her hjemme, så nå tok vi alt i ett. Alt av møbler, veggmøbler, pynteting osv. Det er jo helt utrolig hvor mye fint man får for pengene sine der ja..

Martine koser seg med pepperkake og vann på vei inn til Ikea.


Pappan kjører, mens hu mor er rastløs..

Vinteren er så fin å se på! Så jeg tok litt bilder på vei til ikea. *Tidsfordriv*

Vi tenkte at vi kun kom til å bruke ett par timer, men som vanlig brukte vi vel og godt 5 timer! Hehe. Martine var som vanlig eksemplarisk og snill. Eneste var at hun så gjerne ville ned på gulvet å utforske litt og bevege litt på seg. Hehe. Men det var spennede å kjøre rundt å se på alle tingene og alle menneskene. Det gikk i å sitte i vognen, sitte i handlevogenen og på skuldra.

Meg og Martine fant oss fort ett lekerom som var litt morro!

Nå begynner det å nærme seg slutten, og Martine styrer med rattet sitt, mens pappan prøver å finne varer som skal ligge på forskjellige hyller og reoler.

Før vi dro hjemover igjen gav vi Martine nattamat og tok på pysj. For såklart sovnet hun i bilen hjem. Så var det bare å hoppe rett i seng når vi var hjemme. Det gikk supert, og Martine sov til neste dag. Hihi..

Martine koser seg med nattagrøt og melk. Også har hu fått ikea smekke da.

Her begynner tulla å bli litt trøtt og sliten ja..

Så var det nattinatt ja…

Petter kom bort en tur og hjalp til med å sette sammen div ting mens jeg dro på konsert med Anne. Når jeg kom hjem hjalp jeg til med noen småting, og var mektig stolt av meg selv ja. Hehe. Gutta bare flira de. Kan jeg ikke skjønne. Nesten like flink som Lise var jeg! Haha *fniis*. Sorry Lise, men måtte bare…


Petter og Kristoffer står i og fikser..

Denne har jeg da satt opp. Satt også opp ett par skuffer til kommoden vår.

På barnerommet fikk vi kjøpt noen hyller og noen skuffer i hyllene. En bokhylle over. Og en liten hylle på venstre side.

En liten hylle på andre siden av rommet også..

Og endelig fikk Martine godt og sterkt lys på lekerommet sitt.

Her er en artig liten sak vi kan ha bamsene til Martine i på lekerommet.

Så fikk vi litt mer oppbevaring på soverommet. Her ser det egentlig litt klomsette ut, men ble faktisk veldig bra. Få litt pynteting oppå der nå. Handlet litt mer til soverommet, men det er ikke hengt opp enda..

Noen artige krukker jeg har litt planer for…

Og disse falt jeg litt for.. Har litt planer for dem også da vettu.

Er dette spennede «leseinnhold»? Vil dere se mer av hvodan jeg får det her hjemme fremover?

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Ikea tur

 1. Trine Marie: Ja, fler bilder kommer vettu, så lenge dere vil se :)
  Ja endel fullere! Men passa godt på å ikke ha noe løst! For her skal sikkerheten være på det beste når snuppa er i bilen.

  Lise: Haha, jaa ikkesant! Ja vi ses til torsdag da snupp.

  Anonym: Ja vi vurderte å ha en malm kommode som var lavere enn senga, men denne er jo kjekkere når det kommer til oppbevaringsplass. Kult at fler har det slikt:)

 2. Så fint soverommet blei snuppa!! Nesten like flink som lise?? Da skal jeg fortelle deg at da er du jævli god, hvis du er nesten like flink som meg :P hehe.. Blir så bra atte.. tar med meg Emma på besøk en dag, den uka her kanskje?? så kan vi se 4 real åssen det blei :D hihi

 3. jaaa.. dette er perfekt :D
  Jeg er nysgjerrig over de planene dine som du skriver :)

  blir spennende å se :)

  ser også det er litt fullere i bilen hvis vi ser på bilde innover av martine og på vei tilbake :p hehe :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *