I går, lørdag var vi på IKEA.. Jeg, Kristoffer og Martine dro inn sammen med min mormor og bestefar (Martines oldeforeldre). Dem har nettopp kjøpt seg en nydelig toppleilighet i byen, og trengte derfor en del oppbevaringsløsninger + mye mer.. Og da ville dem ha med ikeareiselederen Veronika og Kristoffer som kjørte med henger.. Hehe. Veldig greit da jeg er veldig godt kjent, og vet hvor ting er :)

Oldemor og Martine :)

Vi koset oss der i mange timer, spiste god mat sammen og tok hele dagen som en tur. Martine var med å oppførte seg som vanlig som en engel.. Siden pappaen var med også, så kunne jo dem gå på lekerommet om ting ble kjedelig.. Martine ville helst gå mest mulig alene, og tuslet rundt hit og dit som en selvstendig lita jente! Hehe..

Lekerommet er spennende..

Martine prøver ut barnesengene, noe som alltid er like moro.

Det endte opp med en henger full av esker og poser! Også ble det litt på oss også :) Det gjør vel alltid det? Kristoffer er i full gang med å henge opp noen av tingene, som jeg så klart skal få vist dere snart :)

Mormor sorterer posene..

Snakk om å ta plass a..:P

Kristoffer og bestefar orner med flatpakkene..
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Ikeatur

 1. Hørtes koselig ut :)
  Kjekt å ha med en som kjenner varehuset ja,for blir nok fort forvirrende å bare gå der inne alene som ukjent.

  Lyst på en tur igjen selv kjenner jeg :)
  Var det kommet opp julestæsj?

 2. Ikea er alltid morsomt! Sist vi var der skulle LK plukke på ALT! Hun ville ikke sitte i handlevogna og skulle bare gå og rive med seg saker og ting :P Hun synes det var morro å sitte å spise da ;) gleder meg til å se hva dere har kjøpt! Må en tur til Ikea en dag vi også egentlig. Trenger mer lys og så håper jeg de har bildelistene denne gangen ;)

 3. Skjønner ikke hvordan jeg alltid klarer å finne mer ting jeg bare må ha på IKEA. Skal faktisk ut dit idag ;)
  Må ha en sånn en stol til lillegutt, og lekegrind ;)

  … så blir det sikkert masse annet også… hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *