Da er innbydelsene for lengst laget ferdig og levert ut. Fristen for tilbakemelding er gått ut, og til søndag er den store dagen! Vi gleder oss. Jeg har mye å gjøre denne uken, og er spent som bare det..

Her har vi laget ferdig alle innbydelsene. Nå er det bare å tilføre bilde, tekst og scrappingen..

Så her kommer bilder av hvordan innbydelsene ble denne gangen..:

Forsiden. Sølvet oppe i stjernen er arket som er limt på bak. Stjernen som bilde er inni er også stanset ut:)

Innvendig ser du sølvarket som man så litt til av på forsiden. Innbydelsen på venstre side og et koselig dikt på høyre side..

Stjernen på sølvarket er i 3D effekt, altså det stikker litt ut.

Diktet er festet med gjennomsiktge kanter..

Baksiden er veldig enkel med noen føtter og hjerter (her går alle temafargene igjen..)

Stjernene er også i 3D effekt ser dere..

Jeg har fått god hjelp fra svigermor! Tusen takk til deg. Vi har «hermet» en del etter Martines barnevelsignelse.. Bare vi har forandret tema. Med Martine hadde vi hjerter som tema, Matias kommer til å ha stjerner. Martine hadde også barnehender som tema, mens Matias kommer til å ha barneføtter. Martine hadde rosa, mens Matias kommer til å ha blått.. Osv.. Bilde (OG step by step) på bordkort kommer når velsignelsen er ferdig.. Litt overaskelse for gjestene må det jo være..:)

Mange klemmer fra Matias..
Del innlegget mitt

11 thoughts on “Innbydelse til Matias sin barnevelsignelse

  1. Lykke til med barnevelsgnelsen! Håper dagen blir akkurat slik dere ønsker:) Ble selv barnevelsignet som lita, og det er vanlig i min familie, da vi tilhører pinsemenighet!

    Må også få legge til at du er utrolig flink med bloggen din, og skriver bra. Bestandig koselig å komme inn på bloggen din for å lese:) Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *